Το «Bedroom Floor» δίνει συνέχεια στη σόλο καλλιτεχνική διαδρομή του Liam Payne που άρχισε πρόσφατα.

Ο Liam Payne είναι έτοιμος να μοιραστεί το δεύτερο προσωπικό τραγούδι του.

Ο 24χρονος τραγουδιστής προχωρά ένα βήμα πιο κοντά στον παρθενικό ολοκληρωμένο δίσκο του, ακολουθώντας και εκείνος τον ίδιο δρόμο με τα υπόλοιπα μέλη των One Direction, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει ή θα κυκλοφορήσουν τα δικά τους άλμπουμ.

Ανήκοντας στο δυναμικό της Capitol Records, ο Liam Payne πραγματοποίησε ντεμπούτο ως σόλο τραγουδιστής τον προηγούμενο Μάιο με το «Strip That Down» και τη συμμετοχή του Quavo των Migos.

Το τραγούδι, όπου συνείσφερε δημιουργικά ο Ed Sheeran και αναφέρεται στη μουσική «απελευθέρωση» του τραγουδιστή από το δημοφιλές boy band όπου ήταν μέλος, μετρά σχεδόν 329 εκατομμύρια αναπαραγωγές στο Spotify και συνολικά 195 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Επιπλέον, έχει εισέλθει στο Top 10 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και έχει φτάσει έως την κορυφαία τριάδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ενδιάμεσα, ο Liam Payne συναντήθηκε δισκογραφικά με τον Zedd και έδωσε τη φωνή του στο «Get Low», για να απλώσουν tropical dance ήχους.

Η επόμενη κυκλοφορία του Βρετανού τραγουδιστή απέχει λιγότερο από ένα μήνα. Το δεύτερο προσωπικό single του Liam Payne έχει τον τίτλο «Bedroom Floor» και θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο Twitter.

Όσον αφορά τον ολοκληρωμένο δίσκο, δεν προβλέπεται να γίνει πραγματικότητα πριν το 2018.

Δείτε επίσης: Το πρώτο single του Liam Payne
με τίτλο «Strip That Down» κυκλοφορεί

Liam Payne - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας