Ο πρώην frontman των Oasis μέσα από το Twitter αναγγείλει το νέο του single, που κυκλοφορεί σύντομα, και βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί και πάλι στον Noel.

Liam Gallagher, Λίαμ Γκάλαχερ

Ο Liam Gallagher έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για το Twitter και είναι γνωστό, έτσι δεν είναι περίεργο που ο πρώην frontman των Oasis με ένα tweet ανακοίνωσε αυτό που οι fan περίμεναν καιρό. Tον τίτλο του πρώτου του σόλο single, νέο project μετά την όχι και τόσο επιτυχημένη εμπειρία με τους Beady Eye.

Το νέο τραγούδι θα ονομάζεται «Not For Sale» και θα είναι το πρώτο single από το άλμπουμ, As You Were, που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2017.

Δεδομένων των πρόσφατων δηλώσεων του Liam, ο τίτλος του νέου single ίσως να είναι μια έμεση επίθεση στον Noel.

Ο Liam όμως δεν έμεινε στην ανακοίνωση του νέου του single, με άλλα tweet ανακοίνωσε ότι στις συναυλίες του, θα τραγουδήσει και τραγούδια των Oasis και φυσικά ρίχνει μπηχτες στον αδερφό του: «Θα ξεκινήσω με το Don’t Look Back In Anger και θα κλείσω με το Rockin’ Chair γιατί έφτασε ο καιρός να γίνουν όπως πρέπει».

«Για τους θαυμαστές του Noel – πρόσθεσε ο τραγουδιστής με άλλο βιτριολικό tweet – θα τραγουδήσω καλύτερα από αυτόν τα τραγούδια που έγραψε ακόμα και αν φάω κλοτσιά στ’ @ρχιδι@ από φάσσα» ,ενώ για τις επερχόμενα τραγούδια του αποκάλυψε: «Αυτοί που αγαπούν αυτό που κάνω, θα τρελαθούν από χαρά, όσοι μισούν αυτό που κάνω θα τρελαθούν από οργή».

Αφήστε το σχόλιό σας