Χείρα φιλίας προς τον Noel Gallagher έτεινε ο Liam, με πρόθεση την επανασύνδεση των Oasis.

Ο Liam Gallagher θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του και έτερο μέλος του συγκροτήματος Oasis, τον Noel, σχεδόν δέκα χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Από το 2009 που ο Noel έφυγε από το βρετανικό συγκρότημα της ροκ, τα δύο αδέλφια έχουν εμπλακεί σε μία δημόσια κόντρα.

Το συγκρότημα, το οποίο σχηματίστηκε στο Μάντσεστερ το 1991, κυριάρχησε στη βρετανική μουσική σκηνή για τουλάχιστον μία δεκαετία σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες με επιρροές από τους θρυλικούς Beatles.

Έχοντας αρχικά το όνομα The Rain, το συγκρότημα σχηματίστηκε από τον Liam Gallagher (φωνητικά και ντέφι), τον Paul «Bonehead» Arthurs (κιθάρα), τον Paul «Guigsy» McGuigan (μπάσο) και τον Tony McCarroll (ντραμς, κρουστά), στους οποίους σύντομα προστέθηκε και ο μεγαλύτερος αδερφός του Liam, Noel Gallagher (κιθάρα και φωνητικά).

«Γη καλεί Noel. {…} Σε συγχωρώ, έλα τώρα να τα ξαναβρούν οι BIG O (Oasis)», έγραψε στο Twitter ο Liam.

Ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση από τον Noel και έτσι ο Liam έγραψε και πάλι στο Twitter την επόμενη ημέρα: «Θα το ερμηνεύσω ως ΟΧΙ, όπως ήταν μέχρι σήμερα».

Ο Noel ερμήνευσε την επιτυχία «Don’t Look Back in Anger» των Oasis μόνος του τον προηγούμενο Σεπτέμβριο σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ το Μάιο του 2017 (στη συναυλία της Ariana Grande).

Σε συνέντευξή του το Νοέμβριο στο «BBC», ο Noel δεσμεύτηκε ότι δε θα συνυπάρξει μουσικά ποτέ ξανά με τον αδελφό του.

Και τα δύο αδέλφια έχουν ακολουθήσει σόλο καριέρες μετά τη διάλυση του συγκροτήματος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας