Το 2013 είναι η δεύτερη χρονιά για το Let me know! Festival που μεγαλώνει και εδραιώνεται!

Περισσότερη μουσική  με αληθινές συνεντεύξεις σε μορφή ταινίας μικρού μήκους που θα προβάλλονται  μέσα στο συναυλιακό χώρο αμέσως πριν τις εμφανίσεις on stage των συγκροτημάτων.

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου, στον αίθριο χώρο του Ελληνικού Κόσμου εμφανίζονται οι Baby Guru μετά τις εμφανίσεις τους στη Γαλλία,  η Nalyssa Green στην πρώτη καλοκαιρινή της εμφάνιση με το νέο της δίσκο, οι Keep Shelly in Athens το Ελληνικό group φαινόμενο με τις sold out εμφανίσεις σε Αμερική και Ευρώπη & την Πέμπτη 20 Ιουνίου οι Imam Baildi μετά την περιοδεία τους σε Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία & Αυστρία, οι Sunny side of the razor η μπάντα που άνοιξε τους Red hot chili peppers και οι γνωστοί μας The Bet.

Δύο μέρες, 6 Live από τα σημαντικότερα group της νέας ελληνικής  μουσικής σκηνής και προβολή οπτικού υλικού και συνεντεύξεων που έχουν δώσει τα συγκροτήματα αποκλειστικά για το festival, στην Εύα Θεοτοκάτου.

Οι συνεντεύξεις θα έχουν την μορφή ταινίας μικρού μήκους και σκηνοθετικά τις επιμελείται ο ανερχόμενος μικρομικάς Γιώργος Μπακάλης!

…ενώ και φέτος βγαίνουμε βόλτα στην πόλη με το αγαπημένο μας vw up!
Σε ειδική  αποστολή  με τον φωτογράφο μας Χρήστο Τερζή να φωτογραφίζει την πόλη  που αγαπάμε στα καλύτερα  και
χειρότερά  της!

Let me Know!  The Alternative Festival 2013… η μουσική αλλιώς…

Περισσότερες πληροφορίες στο www.letmeknow.gr

Ελληνικός Κόσμος αίθριο: Πειραιώς 254, Ταύρος

Προπώληση Εισιτηρίων: public, σπίτι cocktail bar, free thiking zone, viva.gr
Τιμές Εισιτηρίων: 10€ για 2 ημέρες (πρώτα 500),
10€ και 15€ για τις δύο ημέρες

Αφήστε το σχόλιό σας