Καλή επιτυχία Leo. Διαβάστε την αντίδρασή του για την υποψηφιότητά του στα Όσκαρ, αλλά και όλων των συντελεστών της ταινίας…

Όπως ήδη ξέρετε ο Leonardo DiCaprio είναι ήδη υποψήφιος για το Όσκαρ του Α’ Αντρικού ρόλου με το «The Revenant», βραβευμένη με 3 Χρυσές Σφαίρες και προτεινόμενη για 12 Όσκαρ, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιανουαρίου.

Η τελετή θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες με παρουσιαστή τον Chris Rock.

Θα καταφέρει ο Leonardo DiCaprio να πάρει το πολυπόθητο πρώτο του Όσκαρ; Υποψήφιοι στην ίδια κατηγορία είναι και οι Bryan Cranston, Matt Damon, Michael Fassbender και Eddie Redmayne.

Για την υποψηφιότητά του δήλωσε:

«Είμαι φοβερά ευγνώμων προς τα μέλη της Ακαδημίας για την αναγνώριση που έδωσαν στο φιλμ. Η δημιουργία της «Επιστροφής» ήταν μια από τις πιο σημαντικές και ουσιαστικές συνεργασίες της ζωής μου. Τίποτα από αυτά βέβαια δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς το όραμα και το ταλέντο του (σκηνοθέτη) Αλεχάντρο Γ. Ινιαρίτου. Η αφοσιωμένη μας ομάδα δικαιούται να είναι υπερήφανη γι’ αυτή τη σημαντική στιγμή. Όλοι μαζί δημιούργησαν μια αληθινά μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιούς μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ακαδημία «Είμαι πολύ ευγνώμων προς την Ακαδημία για την αναγνώριση»

Ας του ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία…

Πατήστε και διαβάστε όλες τις αντιδράσεις των υποψήφιων για Όσκαρ συντελεστών της ταινίας…

Αλεχάντρο Γ. Ινιαρίτου (Κατηγορία Σκηνοθεσίας)

Βρίσκομαι στο Λονδίνο από όπου μόλις έμαθα τα ευχάριστα νέα! Δώσαμε τα πάντα γι’ αυτή την ταινία και η αναγνώριση, προερχόμενη από την Ακαδημία, σημαίνει πολλά για εμένα και τους συναδέλφους μου που έβαλαν τα δυνατά τους για να τα καταφέρουμε. Απόψε ας το γιορτάσουμε με σαμπάνια και μεσκάλ!

Εμάνουελ Λουμπέσκι (Κατηγορία Διεύθυνσης Φωτογραφίας)

Ζώντας αυτή την περιπέτεια με τον Αλεχάντρο και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μπήκα πραγματικά σε μια από τις πιο εκπληκτικές, ενδιαφέρουσες και απαιτητικές εμπειρίες της ζωής μου. Η αναγνώριση της Ακαδημίας είναι μεγάλη τιμή, ειδικά ανάμεσα σε τόσους εξαιρετικά ταλαντούχους διευθυντές φωτογραφίας.

Τζακ Φισκ (Κατηγορία Σχεδιασμού Παραγωγής)

Ο καναδικός χειμώνας φαντάζει πολύ πιο ζεστός σήμερα!

Ράντι Θομ (Κατηγορία Μίξης Ήχου)

Ο Αλεχάντρο Γ. Ινιαρίτου είναι ένας σκηνοθέτης με μοναδική ικανότητα στην αποτύπωση τόσο του ήχου, όσο και της εικόνας. Είναι τιμή μας που τον συνοδεύσαμε στο ηχητικό ταξίδι της «Επιστροφής».  

Φρανκ Μοντάνο & Γιον Τέιλορ (Κατηγορία Μίξης Ήχου)

Είναι μεγάλη τιμή να είναι κανείς υποψήφιος για Όσκαρ. «Η Επιστροφή» είναι μια κινηματογραφική εμπειρία που ζει κανείς μια φορά μόνο στη ζωή του και είναι φυσικά το όνειρο όλων να ζήσουν μια τέτοια εμπειρία. Το όραμα και το πάθος του Αλεχάντρο μας ενέπνευσαν σε όλα τα υπέροχα στάδια του ταξιδιού της δημιουργίας.

Ριτς ΜακΜπράιντ (Κατηγορία Οπτικών Εφέ)

Αισθανόμαστε τιμή και συγκίνηση και μιλώ εξ ονόματος ολόκληρου του τμήματος οπτικών εφέ που συνέβαλε στη δημιουργία της ταινίας. Είμαστε υπερήφανοι για την συνεισφορά μας στην ταινία και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι που η καλλιτεχνική συνεισφορά του τμήματός μας λαμβάνει την αναγνώριση που της αξίζει.

Ζακλίν Ουέστ (Κατηγορία Σχεδιασμού Κοστουμιών)

Είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετέχω στην ομάδα της «Επιστροφής». Νιώθω βαθύτατα συγκινημένη που δούλεψα με τον Αλεχάντρο και που βρέθηκα ξανά στην ίδια ομάδα με τον Τζακ (Φισκ) και τον Τσίβο (Λουμπέσκι). Συγχαρητήρια ειδικά στον Λίο (ΝτιΚάπριο) και τον Τομ (Χάρντι). Χρωστώ ευγνωμοσύνη στην Ακαδημία για την υποψηφιότητα που μου χάρισε.     

Αφήστε το σχόλιό σας