Οι δύο τους είμαι μαζί; Προσπαθούμε να καταλάβουμε 

Υπάρχουν εκείνοι που ορκίζονται ότι τους είδαν να φιλιούνται σε κλαμπ στο Παρίσι και εκείνοι που είναι σίγουροι ότι αυτό είναι απλά μια φιλία και τίποτα περισσότερο. Όπως και να ‘χει Leonardo DiCaprio και Rihanna μας κάνουν να μιλάμε γι’ αυτούς και προσπαθούμε να καταλάβουμε αν τους δύο αστέρες ενώνει απλά μια όμορφη φιλία ή κάτι περισσότερο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ηθοποιός έκανε τα πάντα για να σταματήσει τη δημοσίευση της υποτιθέμενης φωτογραφίας που θα δείχνει σε στιγμές παραπάνω από φιλικές με τη RiRi. Μάλιστα προειδοποίησε πως θα προβεί σε μηνύσεις και ζήτησε ήδη ασφαλιστικά μέτρα, για να προλάβει το «κακό».

Μια πηγή κοντά στον ηθοποιό του «Τιτανικού», ωστόσο, δήλωσε ότι οι δύο σταρ του Χόλιγουντ δεν έχουν ερωτική σχέση και πως στο Παρίσι τίποτα δεν συνέβη, απλά ένας χαιρετισμός με ένα απλό φιλί στο μάγουλο.

«Ο Leonardo ήταν στο κλαμπ με τους φίλους του. Η Rihanna ήρθε με την Cara Delevigne. Συνεχάρη την Leo και τον φίλησε στο μάγουλο. Δεν έφυγαν μαζί από το κλαμπ. Οι δυο είναι φίλοι»

Ok, μπορεί να είναι αλήθεια αυτό που λέει ο φίλος του ηθοποιού, αλλά στο twitter έχουν εμφανιστεί αρκετές φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Leonardo και τη Rihanna να είαι ιδιαίτερα άνετα, ενώ σε μια σαν να φιλιούνται. Μπορεί να είναι και fake άλλα ποιος το ξέρει;

Σε όλα αυτά, υπάρχει ένα πράγμα σίγουρο : ότι για να είναι κάποια με τον Leonardo πρέπει να νοιάζεται για το περιβάλλον, γιατί όπως ο ίδιος έχει πει.

«Μπορώ να το πω με βεβαιότητα, το άτομο με το οποίο θα είμαι μαζί του για καιρό θα είναι περιβαλλοντολόγος. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με κάποιον που δεν πιστεύει στην υπερθέρμανση του πλανήτη.»

Πάντως σοφότεροι στο θέμα των δύο δεν γίναμε…

Αφήστε το σχόλιό σας