Το πάθος του Lenny Kravitz για τη φωτογραφία οδήγησε στην πρώτη έκθεσή του.

Ο Lenny Kravitz παρουσίασε στο «Skylight Modern» στη Νέα Υόρκη το νέο του πρότζεκτ: Μία σειρά από φωτογραφίες με διασημότητες, που εμπνεύστηκε από τον φωτογράφο των σταρ Ron Galellea.

Είναι η πρώτη έκθεση του τραγουδιστή, από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο του φωτογραφικό βιβλίο «Flash», το 2015.

Πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης «Assemblage», ο Lenny Kravitz ξενάγησε στη γκαλερί ομάδα δημοσιογράφων εξηγώντας ότι εμπνεύστηκε τις φωτογραφίες από το φωτογράφο των διασημοτήτων Ron Galellea και τα φημισμένα στιγμιότυπά του από το θρυλικό nightclub «Studio 54» της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του 1970.

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτά τα πλάνα είναι ότι τραβήχτηκαν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και είχε όλους αυτούς τους πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους της street κουλτούρας συγκεντρωμένους κοσμικούς, καλλιτέχνες, ηθοποιούς, μουσικούς – και συνέλαβε τα πάντα με την κάμερα και το φλας του», δήλωσε Lenny Kravitz.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την κόρη του, Zoë Kravitz, μαζί με αρκετούς φίλους του, όπως η Susan Sarandon, σε ένα δείπνο που ο μουσικός διοργάνωσε νωρίτερα φέτος στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες.

Assemblage: Lenny Kravitz Exhibition - Hit Channel

Ο Lenny Kravitz σχεδίασε το σπίτι προσθέτοντας ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο υπόγειο: «Ήθελα απλώς να έχω αυτό που είχε αυτός ο τύπος στο κλαμπ και να αποκτήσουν αυτό το ύφος οι φωτογραφίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Kravitz ζήτησε πρώτα από την κόρη του να συμμετάσχει.

Λίγες εβδομάδες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το ενδέκατο άλμπουμ του, «Raise Vibration». Είπε ότι η μουσική είναι ακόμα η «δουλειά μου», όμως πρόσθεσε ότι άλλες μορφές τέχνης, όπως η φωτογραφία, του επιτρέπουν να αναμιγνύει τα πράγματα.

Η έκθεση με δωρεάν είσοδο διήρκεσε έως τις 6 Οκτωβρίου 2018.

 

Αφήστε το σχόλιό σας