«Έχω τρελαθεί», τραγουδά η Λένα Παπαδοπούλου.

Η Λένα Παπαδοπούλου επιστρέφει με μία δυναμική μπαλάντα που θα ξεχωρίσει το φετινό καλοκαίρι.

Η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια με τη γνήσια λαϊκή φωνή έχει κάνει μέχρι σήμερα μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πορεία στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα. Ανιψιά της μεγάλης λαϊκής τραγουδίστριας Πίτσας Παπαδοπούλου, είχε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα της βήματα στο πλευρό της και να πάρει πολλά από αυτή.

Η Λένα Παπαδοπούλου είναι μία από τις Ελληνίδες καλλιτέχνιδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη νυχτερινή διασκέδαση και στις μεγάλες πίστες, έχοντας συνεργαστεί με μερικά από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Το ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είναι δεδομένο στις μεγάλες πίστες των νυχτερινών κέντρων όπου εμφανίζεται κάθε φορά.

Το νέο τραγούδι της Λένας Παπαδοπούλου έχει τον τίτλο «Έχω Τρελαθεί» και είναι μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική και σε στίχους που υπογράφει για άλλη μία φορά ο Αλέξανδρος Τσαούσης, ενώ την ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Η Λένα Παπαδοπούλου το Σάββατο 19 Μαΐου ολοκληρώνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της -έπειτα από την παράταση που πήρε- στο «Room 63″ της Θεσσαλονίκης.

Όσο για τη συνέχεια; Το μόνο σίγουρο είναι πως ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις.

Το καινούριο single «Έχω Τρελαθεί» της Λένας Παπαδοπούλου κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας