Το καινούριο τραγούδι του με τίτλο «Θέλει Η Αγάπη Τρέλα» φέρνει ο Λευτέρης Κιντάτος.

«Θέλει Η Αγάπη Τρέλα», τραγουδά ο Λευτέρης Κιντάτος στο νέο του single.

Τον γνωρίσαμε όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο προβολής του «The Voice», όπου αναγνωρίστηκε από όλους η ατόφια λαϊκή φωνή του. Με την καθοδήγηση του «coach» Αντώνη Ρέμου, ο τραγουδιστής έφτασε με επιτυχία έως τους φιναλίστ του διάσημου μουσικού show.

Ο Λευτέρης Κιντάτος πήρε έπειτα τη δισκογραφική ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκε παρουσιάζοντας ένα επιπλέον τραγούδι, μετά από εκείνο που του έγραψε ο Βασίλης Καρράς για τις ανάγκες του τελικού του «The Voice». Το «Να Μη Σε Νοιάζει», σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική Μάριου Ψιμόπουλου.

Εκτός από τραγουδιστή με λαϊκή φωνή που σπανίζει, ο Λευτέρης Κιντάτος αποτελεί και έναν ικανότατο δημιουργό. Μέσα στα πρώτα τραγούδια που έχει υπογράψει, έχει προλάβει να μας προσφέρει σαρωτικές επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από όλους ανεξαιρέτως.

Το «Όσα Νιώθω» του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι εξ ολοκλήρου δική του δημιουργία, όπως και το «Στη Δική Μου Αγκαλιά» που έχει πάρει τη σκυτάλη.

Ο Λευτέρης Κιντάτος παρουσιάζει τη νέα καλλιτεχνική του απόπειρα τραγουδώντας «Θέλει Η Αγάπη Τρέλα», σε ένα single που γράφει μουσική και στίχους φυσικά ο ίδιος.

Στο video clip που σκηνοθέτησε η Wethepeople απροσδόκητη συμμετοχή είναι η εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα. Σε έναν απρόσμενο ρόλο, είναι το ίδιο άτομο με το Λευτέρη Κιντάτο στα μάτια της «αγαπημένης» του(ς).

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

 

Αφήστε το σχόλιό σας