Ο θρυλικός κιθαρίστας ανακοίνωσε τα project που θα δουν το φως το 2014.

Θα κυκλοφορήσουν το 2014 οι remastered επανεκδόσεις των Led Zeppelin, που οι fans αναμένουν πως και πως. Έτσι αποκάλυψε ο κιθαρίστας Jimmy Page σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

«Καλά νέα για το νέο έτος. Η πρώτη από κυκλοφορίες των Led Zeppelin – αποτελείται από τα Led Zeppelin I, Led Zeppelin II , Led Zeppelin III και τους δίσκους τους – θα κυκλοφορήσει φέτος. Επίσης δούλεψα και σε μερικά δικά μου κομμάτια από το αρχείο μου που θα κυκλοφορήσουν το 2014»

Λέγεται επίσης ότι ο καλλιτέχνης Shepard Fairey επανασχεδιάζει ένα νέο artwork για τις νέες κυκλοφορίες, μετά τη δημιουργία εκείνων για το live άλμπουμ και ταινία «Celebration Day» που κυκλοφόρησε το 2012.

Αυτή η αποκάλυψη προστίθεται σε εκείνη του Robert Plant ο οποίος, πριν από λίγους μήνες, είπε στο BBC Radio 6:

«Βρήκα μερικές μπομπίνες του ενός τετάρτου της ίντσας. Είχα μια συνάντηση με τον Jimmy Page και τ’ ακούσαμε. Και υπάρχουν μερικά κομμάτια πολύ, πολύ ενδιαφέρων και τα κομμάτια που είναι πιθανό να εμφανιστούν σε αυτά τα πράγματα »

Τα σχέδια να γίνει ξανά remaster η δισκογραφία τους σίγουρα δεν ήταν μυστικό:

«Ο κατάλογος έγινε remastered για τελευταία φορά τουλάχιστον πριν από 20 χρόνια (αναφερόμενος στο πλαίσιο τεσσάρων cd 1990). Έχει περάσει πολύς καιρός. Όλα είναι σε φάση μεταφοράς από την αναλογική στην ψηφιακή μορφή, με υψηλή ανάλυση. Αυτό είναι ένα από τα προβλήματα για το υλικό των Led Zeppelin. Ακούγεται γελοίο στο MP3. Δεν μπορείτε να το ακούσετε με τον σωστό τρόπο .»

Αφήστε το σχόλιό σας