Λαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΗ Chronos Art Productions Παρουσιάζει το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού. 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, «ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ » την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ και ώρα 9.30 και τραγουδούν μαζί του…

SALVATORE ADAMO, ANGELO BRANDUARDI, TONINO CAROTONE, CHRISTOPHE, BERNARD LAVILLIERS, NOMADI, PILUKA ARANGUREN, QUATUOR STEVENS, JOSEP TERO, ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΑΓΑΣ, ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ… και όχι μόνο.

«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο». Μια μεγάλη επιθυμία, ένα παλιό όνειρο που έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Έτσι ξεκίνησε το γοητευτικό ταξίδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για να καταλήξει στο διπλό cd με τίτλο «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ και σε μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο την Δευτέρα 9 Ιουλίου με την παρουσία των περισσότερων συντελεστών και όχι μόνο.

Η τέχνη έχει στόχο να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί και να ενεργοποιεί τους πολλούς. ΓΙΝΕΤΑΙ όμως από τους λίγους, αυτούς που έχουν όραμα, που παλεύουν γι’ αυτό, που έχουν το ταλέντο… και έτσι τα πιο φευγάτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας καλλιτέχνης θα συνεργαστεί για μια και μοναδική συναυλία με τόσους εξαιρετικούς ξένους και έλληνες τραγουδιστές μαζί. Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, θα βρεθούνε μαζί στην ίδια σκηνή με αφορμή την συμμετοχή τους στο δίσκο ενός έλληνα καλλιτέχνη. Πρόκειται αναμφίβολα για το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο.

Το Καλλιμάρμαρο θα μεταμορφωθεί και θα φωτιστεί ειδικά για να υποδεχτεί την σπουδαία αυτή συναυλία και τον κόσμο της. Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τα ειδικά εφέ και τα Video walls που θα στηθούν σε διάφορα σημεία του Καλλιμάρμαρου θα είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό τα γεγονός θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας και όχι μόνο, δεδομένου ότι πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έρχονται για πρώτη φόρα στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους εξαίσιους Έλληνες καλλιτέχνες.

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση: 10 € και 15 € & Την ίδια μέρα στα ταμεία: 15 € και 20 €
Προπώληση εισιτηρίων : Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC και FORTHnet Shop σε όλη την Ελλάδα
για online αγορές στο: www.chronosart.gr και μέσου τηλεφωνικού κέντρου στο Τηλ: 211 95 52 300

O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο Καλλιμάρμαρο poster

Παραγωγή & οργάνωση Παραγωγής: CHRONOS ART PRODUCTIONS

Για οποιαδήποτε πληροφορία επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας : www.chronosart.gr & 211.2211357

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι θα μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια :

•Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC, σε όλη την Ελλάδα ( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλος) και σε όλα τα καταστήματα FORTHnet Shop σε όλη την Ελλάδα (υπάρχει Λίστα με τα 137 καταστήματα στο Internet).

•μέσω της ιστοσελίδας μας (www.chronosart.gr) και κατόπιν να τα παραλάβετε είτε από το κοντινότερο FORTHnet Shop της περιοχής σας είτε με αποστολή με courier στη διεύθυνσή σας (με μια επιπλέον χρέωση ανά παραγγελία: 5 ευρώ για την Αττική και 8 ευρώ για την επαρχία).

•μέσω Call center / τηλεφωνικό κέντρο: 211 95 52 300 που λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο από 8 πμ έως και τις 10μμ (Κυριακές και Αργίες 10πμ -10μμ ) και κατόπιν να τα παραλάβετε είτε από το κοντινότερο FΟRTHnet Shop της περιοχής σας είτε με αποστολή με courier στη διεύθυνσή σας (με μια επιπλέον χρέωση ανά παραγγελία: 5 ευρώ για την Αττική και 8 ευρώ για την επαρχία).

Αφήστε το σχόλιό σας