Το σόλο ντεμπούτο της Lauren Jauregui δημιουργεί πολλές «προσδοκίες».

Η Lauren Jauregui, την οποία γνωρίσαμε ως μέλος των Fifth Harmony, κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music το πρώτο προσωπικό τραγούδι της, με τίτλο «Expectations».

Η 22χρονη τραγουδίστρια υπογράφει ιδιοχείρως το single και μαζί με το video clip που το συνοδεύει, δίνει μία ολοκληρωμένη γεύση από την καλλιτεχνική προσωπικότητά της.

«Όλα μοιάζουν τόσο σουρεαλιστικά. Είμαι τόσο ευγνώμων που μπόρεσα να ασχοληθώ τόσο με αυτή τη δημιουργική διαδικασία και να δώσω στον κόσμο ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Είμαι ενθουσιασμένη για την υποδοχή (του τραγουδιού) και συνεχίζω να μεγαλώνω, να δημιουργώ και να μοιράζομαι μαζί με όλους σας», λέει η Lauren Jauregui για το τραγούδι.

«Εκτιμώ τον καθένα που ακούει, είτε αν είναι κάποιος που ακολούθησε το ταξίδι μου είτε μόλις εντάχθηκε. Σας ευχαριστώ που επιλέξατε να μοιραστείτε την ενέργειά μου! Ελπίζω να το αγαπήσετε», σχολιάζει για το «Expectations».

Η Lauren Jauregui θα συνεχίσει να κυκλοφορεί νέα μουσική τους επόμενους μήνες, όπως και το 2019.

Έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στο στούντιο με δημιουργούς / παραγωγούς όπως οι Khaled Rohaim, Illangelo, Kid Harpoon, King Henry, Ilsey Juber και Alex Hope.

Παραμένοντας πιστή στο καλλιτεχνικό ήθος της, αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα της Jauregui της επιτρέπει να εκφράσει πλήρως τη δημιουργικότητά της σε κάθε πτυχή της τέχνης της, από τη δημιουργία τραγουδιών έως τις ιδέες και την επιμέλεια των βίντεο.

Πριν τη διάλυση των Fifth Harmony, η Lauren Jauregui είχε επιχειρήσει μία σειρά συνεργασιών με τρίτους καλλιτέχνες.

Ένωσε δυνάμεις με τους Marian Hill στο «Back To Me», με τον (σύντροφό της) Ty Dolla $ign στο «In Your Phone», με τη Halsey στο «Strangers» και με τον Steve Aoki στο «All Night».

 

Αφήστε το σχόλιό σας