Το Λας Βέγκας καλωσορίζει τη Lady Gaga!

Η Lady Gaga βάζει εκατό εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της.

Η «Mother Monster» υπέγραψε τη συμφωνία με το καζίνο «Monte Carlo» του Λας Βέγκας, προκειμένου να δώσει μία σειρά συναυλιών στο «Park Theater» σε μήκος δύο χρόνων, ξεκινώντας από τις αρχές Δεκεμβρίου 2018.

Σύμφωνα με το «Variety», η αστέρας της pop θα πραγματοποιήσει 74 εμφανίσεις στον πολυτελή χώρο, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δώσει περισσότερα shows.

Όπως προκύπτει από τους υπολογισμούς, η 31χρονη τραγουδίστρια θα αμείβεται με ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων μετά από κάθε συναυλία.

Η συμφωνία φέρεται να έχει υλοποιηθεί με τη συμβολή του ατζέντη Christian Carino, το σύντροφο της Lady Gaga, για τους οποίους φημολογείται ότι έχουν αρραβωνιαστεί μακριά από τα ανεπιθύμητα φλας των φωτογράφων.

«Οι φήμες είναι αλήθεια! Θα έχω τη δικό μου χώρο στο “Park Theater” του “MGM”. Ετοιμαστείτε για ένα ολοκαίνουριο show! Ήταν το όνειρο της ζωής μου να γίνω κορίτσι του Λας Βέγκας, είμαι τόσο ενθουσιασμένη», έγραψε η Αμερικανίδα στα κοινωνικά δίκτυα.

Στις επίσημες δηλώσεις της, η Lady Gaga σχολίασε:

«Είναι η γη του Elvis, του Tony Bennett, του Frank Sinatra, των The Rat Pack, του Elton John, της Judy Garland και της Liza Minnelli. Ήταν όνειρο ζωής να τραγουδήσω στο Λας Βέγκας, είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος μίας ιστορικής ομάδας καλλιτεχνών και που έχω την τιμή να δημιουργήσω ένα νέο show, σε αντίθεση με ό,τι έχει δει πριν το Βέγκας.»

«Θα βάζω την καρδιά μου στη σκηνή κάθε βράδυ. Ευχαριστώ τους οπαδούς μου που πάντα πιστεύουν σε εμένα. Θα σας συναντήσω στο Λας Βέγκας, το κάναμε», πρόσθεσε.

Η Lady Gaga γυρίζει καινούριο video clip – Τι ετοιμάζει;

Lady Gaga - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας