Δύο εικοσιτετράωρα πριν τη συναυλία της στην Αθήνα, η Lara Fabian απευθύνεται στους Έλληνες μέσω μηνύματος – video.

Η διάσημη Βελγίδα ερμηνεύτρια Lara Fabian θα βρεθεί από στιγμή σε στιγμή στη χώρα μας, για μία μοναδική συναυλία μπροστά στο ελληνικό κοινό την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

Θεωρείται η εμπορικότερη Βελγίδα καλλιτέχνιδα στην ιστορία με πωλήσεις που «προσπερνούν» τα τριάντα δύο εκατομμύρια αντίτυπα.

Στη σταδιοδρομία της έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες με ανεξίτηλο σημάδι στο χρόνο, όπως είναι χαρακτηριστικά τα τραγούδια «Je Suis Malade» (σε δεύτερη εκτέλεση μετά την Dalida), «Je T’ Aime», «Adagio», «Tu T’ En Vas», «Si Tu M’ Aimes», «Le Difference» και πολλά ακόμη.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ικανότητά της να τραγουδά σε πλήθος ευρωπαϊκών γλωσσών.

Οι Έλληνες μουσικόφιλοι θα απολαύσουν δια ζώσης τις ερμηνείες της σε μία συναυλία που θα διεξαχθεί μεθαύριο (21/09) στο Γήπεδο Τέννις του Ο.Α.Κ.Α.

Δύο εικοσιτετράωρα πριν τη μουσική βραδιά στην Αθήνα, η Lara Fabian απευθύνεται στο ελληνικό κοινό μέσω video με το ακόλουθο μήνυμα:

«Γεια σας! Είμαι η Lara Fabian. Στις 21 Σεπτεμβρίου θα βρίσκομαι στην Αθήνα, μαζί σας και πάλι! Έχει περάσει αρκετός καιρός και πραγματικά χαίρομαι στην ιδέα ότι θα γιορτάσουμε τη μουσική μαζί. Θα σας δω εκεί!»

Τη συναυλία θα «ανοίξει» το δίδυμο των Stereo Soul.

Αφήστε το σχόλιό σας