Οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στη Lara Fabian να ανέβει στη σκηνή, όμως η ίδια υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει και θα επανορθώσει.

Η χθεσινή (21/9) προγραμματισμένη συναυλία της Lara Fabian στην Ελλάδα ακυρώθηκε εξαιτίας της απρόσμενης νεροποντής που έπληξε το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Η διάσημη Βελγίδα ερμηνεύτρια είχε φτάσει στη χώρα μας για μία μοναδική συναυλία στο Γήπεδο Τένις των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι, έχοντας στείλει και το ανάλογο μήνυμα προς το ελληνικό κοινό, όμως οι μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες άλλαξαν ολοκληρωτικά τα πλάνα.

Για την ακρίβεια, η συναυλία ξεκίνησε κανονικά με το δίδυμο των Stereo Soul να ανοίγει τη βραδιά.

Η αλλαγή, όμως, του καιρού στην πορεία δεν επέτρεψε στη Lara Fabian να ανέβει στη σκηνή και να γοητεύσει τους παρευρισκόμενους με τη φωνή και τα τραγούδια της.

Μολονότι η διοργανώτρια εταιρεία διερευνά την περίπτωση διεξαγωγής της συναυλίας σε άλλη ημερομηνία, αποφάσισε να εξαργυρώσει όσα εισιτήρια είχαν αγοραστεί.

Η Lara Fabian ανάρτησε άλλο ένα video ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια του γηπέδου περιμένοντας την εξέλιξη της κατάστασης, εκφράζοντας τη λύπη της για τη ματαίωση.

Βέβαια, έδωσε την υπόσχεση ότι θα επανέλθει σύντομα και θα επανορθώσει!

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας

«Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Lara Fabian στις 21 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Τέννις του ΟΑΚΑ, ακυρώθηκε.

Με προσωπικό της μήνυμα προς το κοινό η Lara Fabian εξέφρασε την λύπη της και την επιθυμία της να επιστρέψει σύντομα στην Αθήνα.

Η διοργανώτρια εταιρεία, όσο διερευνά την δυνατότητα διεξαγωγής της συναυλίας σε νέα ημερομηνία, αποφάσισε να προχωρήσει στην εξαργύρωση των εισιτηρίων, που είχαν αγοραστεί για την 21η Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρξει ανακοίνωση και ενημέρωση από τα ΜΜΕ και τις σελίδες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις λεπτομέρειες της εξαργύρωσης.»

Αφήστε το σχόλιό σας