Ο νέος δίσκος της Lana Del Rey έχει δημιουργηθεί για το κοινό, παρ’ όλα αυτά κάποια τραγούδια ήταν… «πολύ χαρούμενα» για να συμπεριληφθούν.

Η Lana Del Rey κυκλοφορεί νέα δισκογραφική δουλειά τις επόμενες ημέρες και η ανυπομονησία βρίσκεται στα ύψη.

Το «Lust For Life», όπως είναι η ονομασία του, είναι ένας δίσκος που η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει με γνώμονα την ευχαρίστηση του κοινού της. Πρόκειται για μία δήλωση που έχει επαναλάβει στις συνεντεύξεις που παραχωρεί το τελευταίο διάστημα, θέλοντας να δείξει τη διαφορετική φιλοσοφία που έχει επικρατήσει στην επιλογή των τραγουδιών.

Το στίγμα του δίσκου έχουν δώσει τρία διαφορετικά τραγούδια που λειτούργησαν ως προπομποί. Το «Love», το ομώνυμο «Lust For Life» σε σύμπραξη με τον The Weeknd και το «Coachella – Woodstock In My Mind».

Την προηγούμενη Τετάρτη, 12 Ιουλίου, η Lana Del Rey ήταν καλεσμένη του Zane Lowe στη ραδιοφωνική εκπομπή «Beats 1» του Apple Music, ώστε να συστήσει για πρώτη φορά άλλα δύο τραγούδια του επερχόμενου δίσκου, σε συνεργασία με τον A$AP Rocky: Το «Summer Bummer» (όπου συμμετέχει και ο Playboi Carti) και το «Groupie Love».

Το «Lust For Life» θα είναι χορταστικό για το κοινό της «Ιέρειας της Hip», καθώς περιέχει 16 τραγούδια, ενώ, όπως αποκάλυψε η ίδια, υπάρχουν δημιουργίες που έμειναν εκτός της τελικής λίστας. Και ο λόγος; Επειδή ήταν… «πολύ χαρούμενες»!

«Το «Yosemite» είναι ένα κομμάτι για το οποίο έχω μιλήσει σε όλες τις συνεντεύξεις μου και στο ίντερνετ και οπουδήποτε και τώρα δεν είναι στο άλμπουμ. Γιατί; Ήταν πολύ χαρούμενο. Δεν είμαστε ακόμη σε αυτό το στάδιο.», δήλωσε η Lana Del Rey.

«Φτάνω στο σημείο όπου τραγουδώ το «Yosemite», αλλά δεν είμαι εκεί ακόμη. Νομίζω σκέφτηκε πως στο τέλος αυτού του άλμπουμ, θα ήμουν σε μία εντελώς διαφορετική περίοδο. Μία στροφή 180 μοιρών και μετά συνειδητοποίησαν ότι ακόμη προσπαθώ να καταλάβω πολλά πράγματα. Το «Yosemite» ήταν περισσότερο από εκείνη την ιδέα της επιστροφής στη φυσική ζώνη που προσωπικά που βυθίστηκα μέσα.», κατέληξε η 32χρονη τραγουδίστρια.

Το «Lust For Life» κυκλοφορεί στις 21 Ιουλίου από την Polydor Records / Universal Music.

Δείτε επίσης:
Η εποχή που η Lana Del Rey δεν μπορούσε
να γράψει μουσική και το ρίσκο στη ζωή της

Lana Del Rey - Les Inrocks 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας