Αυτά είναι τα δύο ολοκαίνουργια κομμάτια που ερμήνευσε η υπέροχη Lana Del Rey για το soundtrack της πολύ-αναμενόμενης ταινίας «Μεγάλα Μάτια».

Ο δημοφιλής οραματιστής σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφει φέτος στην Οσκαρική κούρσα τοποθετώντας σε πρώτο πλάνο τον δυο φορές βραβευμένο με Όσκαρ Κριστόφ Ουόλτζ και την πέντε φορές προτεινόμενη για Όσκαρ Έιμι Άνταμς.

Η ταινία επικεντρώνεται στην αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας σε ένα σκάνδαλο μεγατόνων που συγκλόνισε την παγκόσμια καλλιτεχνική – και όχι μόνο – κοινότητα, πίσω στις δεκαετίες του 50’ και του 60’. Οι προβολείς του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη αναδεικνύουν τη ζωή της επιτυχημένης ζωγράφου Μάργκαρετ Κιν η οποία έγινε διάσημη με τους πίνακες που αναπαριστούσαν γυναίκες και παιδιά με τεράστια λυπημένα μάτια και κατάφεραν να γίνουν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία πίσω στην εποχή της. Η ακριβής ιστορία ήθελε, τότε, τους πίνακες να προέρχονται από τα καλλιτεχνικά χέρια του άνδρα της, Ουόλτερ Κιν, μέχρι που η μακροχρόνια δικαστική διαμάχη δικαίωσε την Μάργκαρετ, αποδίδοντάς της το σύνολο των χαρακτηριστικών επιτυχημένων έργων και την απάλλαξε από την εκμετάλλευση που της ασκούσε ο αδίστακτος σύζυγός της.

Lana Del Rey – Big Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=gqoL5FA3Nzk

Lana Del Rey – I Can Fly
https://www.youtube.com/watch?v=20rNMYMXaa0

1η Ιανουαρίου 2015 στους κινηματογράφους

Δείτε και το τρέιλερ:

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ