Έχετε άραγε ποτέ σκεφτεί να έχετε ένα τατουάζ σαν σύντροφο; Ναι είναι λίγο άρρωστη σαν σκέψη, αλλά η Lana Del Rey το βλέπει κάπως έτσι.

Ενώ η τραγουδίστρια ήταν στο Παρίσι για τη Fête de la Musique, εμφανίστηκε στη Laura Leishman Project Show και εκεί δήλωσε πως τα τατουάζ της τη βοηθάνε για να μη νιώθει μόνη. Πάλι καλά που έχει καμιά δεκαριά και έχει παρέα… “Paradise”, “Trust No One”, “M”, “Chateau Marmont”, “Die Young”…

Τα tattoo της Lana Del Rey
Τα tattoo της Lana Del Rey

Τα νεότερα είναι Nina & Billie, ή οι θρυλικές τραγουδίστριες της τζαζ Nina Simone και Billie Holiday, που η Lana θεωρεί … φίλους της.

«Ήμουν σε περιοδεία τα τελευταία τρία χρόνια και μπορείτε να αισθανθείτε πολλοί μόνοι. Αυτός είναι ο λόγος που γράφω στο σώμα μου. Έχω Ναμπόκοφ και Whitman, τέτοια πράγματα. Μου αρέσει η ιδέα να κουβαλάω κάποιον μαζί μου on the road. Τώρα φέρω τη Nina και τη Billie. Μου αρέσει να έχω τυχερές γραφές κάθε χρόνο.»

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό.

Lana ομολόγησε επίσης ότι ο ιδανικός άντρας γι’ αυτή είναι ακριβώς ο Mark Mahoney ο καλλιτέχνης τατουάζ από το Shamrock Social Club, που τη συνοδεύει στα video του «West Coast» και «Shades Of Cool«.

«Είναι μεγάλη πηγή έμπνευσής μου για μένα. Είναι ο τατουάζ καλλιτέχνης μου, στη δεκαετία του ’90 έκανε και Biggie και Tupac. Για μένα που δεν ήξερα κανέναν άλλο όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες, γνωρίζοντας ότι δούλευε στο Sunset Boulevard μ’ έκανε να αισθάνομαι λιγότερο μόνη.»

Αφήστε το σχόλιό σας