Ένα ιδανικό δίδυμο θα σχηματίσει η Lana Del Rey με τη θρυλική τραγουδίστρια με την οποία θα συμπράξει στον καινούριο δίσκο της.

Μία ακόμη συνεργασία προστίθεται στον κατάλογο όσον αφορά το επερχόμενο άλμπουμ της Lana Del Rey.

Η σαγηνευτική Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει τοποθετήσει το κοινό της σε όλο τον κόσμο σε καθεστώς αναμονής για τον επόμενο ολοκληρωμένο, προσωπικό δίσκο της. Τιτλοφορούμενη «Lust For Life», η νέα δισκογραφική δουλειά της Lana Del Rey πρόκειται να κυκλοφορήσει «σύντομα», άγνωστο όμως επί του παρόντος πότε συγκεκριμένα.

Η φημολογία που αναπτύσσεται και γίνει ολοένα εντονότερη κάνει λόγο για τα τέλη Μαΐου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Το Φεβρουάριο, η Lana Del Rey πραγματοποίησε την πολυπόθητη επάνοδο με το single «Love», για να ακολουθήσει η ανακοίνωση του επικείμενου δίσκου της, ο οποίος θα φέρει την ονομασία «Lust For Life».

Το ομώνυμο τραγούδι είναι μία αισθησιακή συνάντηση της Lana Del Rey με τον The Weeknd, άλλη μία συνύπαρξη έπειτα από το «Party Monster», το «Stargirl Interlude» και το «Prisoner». Το πολυαναμενόμενο ντουέτο ήρθε στο «φως» τις προηγούμενες ημέρες προκαλώντας αναμενόμενα πανδαιμόνιο.

Πλέον, η προσοχή εστιάζεται στην έλευση του άλμπουμ και το περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που ανακύπτουν, η «Ιέρεια της Hip» συμπράττει και με τη «Βασίλισσα του Rock n’ Roll», τη Stevie Nicks. Η 68χρονη τραγουδίστρια, μέλος επίσης των Fleetwood Mac, θα σχηματίσει ένα ιδανικό δίδυμο με τη Lana Del Rey για τους σκοπούς ενός εκ των τραγουδιών που θα ακούσουμε στο «Lust For Life».

Stevie Nicks - Hit Channel
Stevie Nicks

Η Stevie Nicks θεωρείται μία φυσιογνωμία με αναγνωρισμένη επιρροή στη μουσική και τη μόδα και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 55 καλύτερους δημιουργούς και τους 100 καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών, κατά το «Rolling Stone».

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές, αλλά το γεγονός ότι η Lana Del Rey κοινοποίησε την είδηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter επαληθεύει ότι κάτι ετοιμάζεται!

Δείτε επίσης: Lana Del Rey και The Weeknd
μοιράζονται το «Lust For Life» σε μία αισθησιακή συνάντηση

 

Αφήστε το σχόλιό σας