Ένα απρόσμενο δώρο από τη Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey μοιράζεται ένα απόσπασμα από την επερχόμενη διασκευή της στο τραγούδι «Doin’ Time» των Sublime.

Ενώ οι θαυμαστές της περιμένουν με αγωνία εξελίξεις για τη νέα δισκογραφική δουλειά της «Norman Fucking Rockwell», για την οποία εδώ και καιρό δεν υπάρχουν νεότερες πληροφορίες, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια προμηνύει το επόμενο τραγούδι της.

Πρόκειται για μία διασκευή του single «Doin’ Time» που κυκλοφόρησε το 1996 το ska punk συγκρότημα των Sublime, το οποίο έχει καταγράψει πωλήσεις άνω των 17 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως.

Ωστόσο είναι το τραγούδι των Sublime είχε βασιστεί στο «Summertime» του George Gershwin από το 1930.

Η Lana Del Rey δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο της όπου κάνει lip-sync στη δική της εκδοχή του «Doin’ Time», γράφοντας: «Έρχεται σύντομα».

Όπως επισημαίνει το «Fader» παρατηρώντας στο ημερολόγιο κυκλοφοριών του «All Access», η προώθηση του «Doin’ Time» στα ραδιόφωνα των ΗΠΑ θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου.

Συνεπώς το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Εν τω μεταξύ η Lana Del Rey έχει παρουσιάσει τη φετινή σεζόν τρία singles που προμηνύουν το καινούργιο άλμπουμ της «Norman Fucking Rockwell». Το Σεπτέμβριο γνωρίσαμε το «Mariners Apartment Complex» και το «Venice Bitch» ενώ στις αρχές Ιανουαρίου ακούσαμε το «hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it».

View this post on Instagram

Coming Soon @sublime

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

 

Αφήστε το σχόλιό σας