Είναι «μάγισσα», αλλά δεν κάνει μόνο μάγια με τη φωνή της και την παρουσία της. Η Lana Del Rey κάνει μάγια και με ξόρκια.

Η Lana Del Rey παραδέχεται ότι προσπάθησε να κάνει… μάγια στον Donald Trump.

Αυτές τις ημέρες, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο και πολυαναμενόμενο δίσκο της με τίτλο «Lust For Life» και εκτός από την αιθέρια φωνή της σε 16 υπέροχα τραγούδια, έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε πολλές συνεντεύξεις της με σκοπό την προώθηση την άλμπουμ.

Σε μία συνομιλία που είχε με το βρετανικό μουσικό περιοδικό «NME», το οποίο τη φιλοξενεί και στο εξώφυλλό του, η Lana Del Rey επιβεβαίωσε την απόπειρα να κάνει ξόρκια στον Donald Trump.

Η εκλογή του 71χρονου Αμερικανού ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών έχει επιφέρει σωρεία αντιδράσεων τόσο εντός των συνόρων όσο και στον υπόλοιπων πλανήτη. Τη στάση του ενάντια στον Donald Trump έχει εκφράσει επιπλέον πλήθος καλλιτεχνών, με τη Lana Del Rey να χρησιμοποιεί έναν ολοκάθαρα δικό της και ιδιαίτερο τρόπο.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κρυπτικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας μία σειρά συγκεκριμένων ημερομηνιών, τα «μεσάνυχτα» ως ώρα και ότι «τα συστατικά μπορούν να βρεθούν online».

Από την αρχή, οι υποψίες στράφηκαν στη χρήση κάποιου είδους «μαγείας» και ότι η ανάρτηση καλούσε σε ξόρκι για την απομάκρυνση του Donald Trump από το οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Στη συνέντευξη με το «NME», η Lana Del Rey παραδέχθηκε αποστομωτικά την κίνησή της: «Ναι, το έκανα. Γιατί όχι. Κοίτα, κάνω πολλές βλακείες.» και εξήγησε τη στάση της: «Είμαι σε γραμμή με τη Yoko Ono και τον John Lennon και την πίστη ότι υπάρχει δύναμη στη δόνηση μίας σκέψης. Οι σκέψεις σου είναι πολύ ισχυρά πράγματα και γίνονται λόγια και τα λόγια γίνονται πράξεις και οι πράξεις οδηγούν σε φυσικές αλλαγές.»

https://twitter.com/LanaDelRey/status/834964849264205825

Η 32χρονη τραγουδίστρια δεν έδωσε περαιτέρω στοιχεία για το τι αποπειράθηκε συγκεκριμένα να κάνει στον Πλανητάρχη.

Οι ημερομηνίες πάντως (24 Φεβρουαρίου, 26 Μαρτίου, 24 Απριλίου, 23 Μαΐου) συνέπιπταν με το τελευταίο τέταρτο της σελήνης, σημείο που προτιμούσαν οι μάγισσες για τελετές.

Τα… «συστατικά» λέγεται ότι περιείχαν μία καθόλου κολακευτική φωτογραφία του Donald Trump, ένα άσπρο κερί, νερό, αλάτι και ένα φτερό.

Δείτε επίσης:  Ο ονειρικός νέος δίσκος
«Lust For Life» της Lana Del Rey κυκλοφόρησε

Lana Del Rey - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας