Ένα καταπληκτικό μουσικό δίδυμο σκόπευαν να συνθέσουν η Lana Del Rey και ο Miles Kane.

Είχατε φανταστεί ποτέ τη δημιουργία ενός supergroup μεταξύ της Lana Del Rey και του Miles Kane των The Last Shadow Puppets;

Όπως αποκάλυψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, το καταπληκτικό αυτό ενδεχόμενο βρέθηκε στο ένα βήμα πριν γίνει πραγματικότητα, ώστε να δημιουργήσει ένα ταιριαστό δίδυμο.

Την προηγούμενη Τετάρτη, 12 Ιουλίου, ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Zane Lowe στο Apple Music, προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φορά δύο ολοκαίνουρια τραγούδια (το «Summer Bummer» και το «Groupie Love») από το νέο δίσκο της «Lust For Life» που κυκλοφορεί στις 21 Ιουλίου.

Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν, η «Ιέρεια της Hip» στάθηκε στη στενή συνεργασία που έχει με τον Βρετανό καλλιτέχνη: «Έκανα τόσα πράγματα με τον Miles Kane. Νομίζω σε κάποιο σημείο εγώ, ο Miles και κάποιοι άλλοι από τους Last Shadow Puppets δουλεύαμε μαζί επάνω σε ένα πρότζεκτ και είχαμε τη δική μας μπάντα.», ανέφερε.

«Αυτό συνέβη από το Δεκέμβριο έως το Μάρτιο. Δεν είχα διεθνή περιοδεία στα πλάνα μου και αυτοί επίσης δεν είχαν τίποτα, επειδή ο Alex (Turner) δουλεύει στα δικά του πράγματα. Όμως αφού ακούσαμε τα τραγούδια, ένιωσα ότι ήταν περισσότερο για τη σόλο δουλειά του Miles. Εργαζόταν σε αυτά με τον Zach Dawes (σ.σ. μπασίστας των TLSP)», συνέχισε η Lana Del Rey.

Δείτε επίσης: Η Lana Del Rey κυκλοφόρησε
τα δύο νέα τραγούδια «Groupie Love» και «Summer Bummer»

Lana Del Rey - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας