Την πολυαναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου δίσκου της «Lust For Life» ανακοίνωσε – επιτέλους – η Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey δίνει οριστικό τέλος στα ερωτηματικά και την αγωνία!

Το πιο σαγηνευτικό φαινόμενο στη μουσική βιομηχανία έχει αφήσει το κοινό εν αναμονή της κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς του που θα διαδεχθεί το «Honeymoon». Αρχής γενομένης από το Φεβρουάριο, η Lana Del Rey εισάγει βήμα – βήμα στα καινούρια επαγγελματικά σχέδιά της.

Το «Love», μία θαυμάσια ωδή στην ελπίδα της νεολαίας και την αγάπη, έφερε το πρώτο άκουσμα από την επάνοδο της «Ιέρειας της Hip», συνοδευόμενο από ένα διαστημικό video clip. Έπειτα, η Lana Del Rey εμφανίστηκε ως μία μυστηριώδη φιγούρα που ζούσε μέσα στη φημισμένη πινακίδα του Hollywood και κήρυξε επίσημα την περίοδο έλευσης του καινούριου άλμπουμ της με την αποκάλυψη του τίτλου του, «Lust For Life», αναφέροντας ότι θα κυκλοφορήσει «σύντομα» από την Polydor Records / Universal.

Η λέξη «σύντομα» ήταν από μόνη της ικανή για να αυξάνει την προσμονή των θαυμαστών της και να πυροδοτήσει μαζικά τις εικασίες και τα σχόλια.

Στην επόμενη πράξη, η Lana Del Rey συνέχισε τη συνεργασία της με τον The Weeknd και μετά τα «Party Monster», «Stargirl Interlude» και παλαιότερα με το «Prisoner», τους απολαύσαμε μαζί σε ένα αισθησιακό ντουέτο στο ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, «Lust For Life». Πρόσφατα, βγήκε και στον «αέρα» και το μαγευτικό video clip.

Λίγο νωρίτερα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια μας έφερε σε επαφή με το «Coachella – Woodstock In My Mind», ένα τραγούδι που ανακατεύει παρελθόν και παρόν. Εκτός αυτού, τίποτα δεν την εμποδίζει να αποκαλύπτει εσκεμμένα αποσπάσματα άλλων καινούριων τραγουδιών κατά τη διάρκεια προβών και να τα δημοσιεύει στο διαδίκτυο, όπως το «Cherry».

Με μία ανάρτηση στο Twitter η Lana Del Rey τερματίζει οριστικά κάθε λογής φήμη, δίνοντας ραντεβού για τις 21 Ιουλίου. Παρόλο που δε διευκρινίζει τίποτα περαιτέρω, δε χρειάζεται ερώτηση. Αυτή είναι η ημερομηνία όπου το «Lust For Life» θα «αγκυροβολήσει» στο λιμάνι!

https://twitter.com/LanaDelRey/status/867557798048964608

Όσον αφορά στις υπόλοιπες γνωστές πληροφορίες για το δίσκο, η Lana Del Rey αναμένεται να συμπράξει με την κορυφαία Stevie Nicks σε ένα τραγούδι με τίτλο «Beautiful People, Beautiful Problems» και με τον Sean Lennon, γιο του θρύλου John Lennon, στο «Tomorrow Never Came».

Διάφορα άλλα επιβεβαιωμένα τραγούδια από το «Lust For Life» είναι τα «13 Beaches», «Yosemite» και «God Bless America».

Δείτε επίσης: Μια μοιραία γυναίκα ανοίγεται.
Οι έρωτες, οι δυσκολίες και η ευτυχία για τη Lana Del Rey.

Lana Del Rey - Ellle UK - June 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας