Το εξώφυλλο του επερχόμενου ολοκληρωμένου δίσκου της συστήνει η Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey φέρνει στο «φως» το εξώφυλλο του καινούριου άλμπουμ της.

Η μαγευτική «ιέρεια της hip» επανέρχεται δισκογραφικά με νέα ολοκληρωμένη δουλειά, ενάμιση έτος μετά το «Honeymoon» και τραγούδια όπως τα «High By The Beach», «Freak» και «Music To Watch Boys To».

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ήδη γευτεί το «Love», μία θαυμάσια ωδή στην ελπίδα της νεολαίας και την αγάπη, συνοδευόμενη από ένα διαστημικό video clip.

Η ανακοίνωση του δίσκου έγινε εντελώς αιφνιδιαστικά, όπως συνέβη και με το «Love», με ένα υποβλητικό video – «επιστολή» της Lana Del Rey προς το κοινό της: «Έκανα τα πρώτα τέσσερα άλμπουμ μου για εμένα, αλλά αυτό είναι για τους θαυμαστές μου…»

Το «Lust For Life», όπως τιτλοφορείται, θα κυκλοφορήσει «σύντομα» από την Polydor / Universal, χωρίς να είναι ωστόσο γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί, πάντως, υποστηρίζει ότι το άλμπουμ που αναμένει με ανυπομονησία όλος ο πλανήτης θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Μαΐου.

Όπως αποκαλύφθηκε σκορπώντας κύμα ενθουσιασμού, το ομώνυμο τραγούδι του «Lust For Life» συνυπογράφουν μαζί Lana Del Rey και The Weeknd, επεκτείνοντας τη συνεργασία τους μετά το «Party Monster» (και το «Stargirl Interlude)» στο «Starboy» και παλαιότερα με το «Prisoner».

Η Lana Del Rey έχει επιμεληθεί την παραγωγή του δίσκου μαζί με την ομάδα του «Honeymoon», δηλαδή τους Kieron Menzies και Rick Nowels και επιπλέον προσθήκη τους Benny Blanco και Emile Haynie.

Η άποψη ότι το «Lust For Life» θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Μαΐου ενισχύεται από την επίσημη δημοσιοποίηση του εξωφύλλου του, προσθέτοντας ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ με τη vintage αισθητική του. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται το μοτίβο των αυτοκίνητων που έχουν παρουσία σε κάθε ολοκληρωμένο άλμπουμ της έως τώρα.

Δείτε το εξώφυλλο του «Lust For Life» παρακάτω:

Lana Del Rey - Lust For Life (album cover 2017) - Hit Channel

Δείτε επίσης: Η Lana Del Rey αποπλανεί
με το επικό video του ολοκαίνουριου «Love»

Lana Del Rey - Love (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας