Τι στιγμή που το άλμπουμ της “Ultraviolence” όλο και ανεβαίνει στα chart σε πολλές χώρες, δεν είναι μια περίοδος μεγάλης αισιοδοξίας για τη Lana Del Rey.

Πριν από λίγες ημέρες σε μια συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian έλεγε «θα ήθελα να είμαι ήδη νεκρή». Η δήλωση αυτή φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Frances Bean Cobain, την κόρη του μακαρίτη Kurt, ηγέτη των Nirvana, που τα έβαλε μαζί της γράφοντας στο Twitter ότι «δεν είναι cool να πεθάνεις νέος» και πως πρέπει να σκεφτεί περισσότερο να απολαύσει τη ζωή που είναι μόνο μια.

Από την πλευρά της, η Lana απάντησε πως όλα είναι καλά και πως στη συνέντευξη της μίλαγε για τους μουσικούς της θρύλους του που δεν είναι πλέον μαζί μας.

Επιπλέον, η μελαγχολική Lana, επιβεβαίωσε το χωρισμό με τον χρόνια φίλο της, τον Σκωτσέζο rocker Barrie-James O’Neill. Σε μια συνέντευξη στην ελβετική εφημερίδα «20 Minuten», η Lana δήλωσε πως ο Barrie-James είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά έχει προσωπικά προβλήματα που πρέπει να λύσει. Επίσης πρόσθεσε που τα προβλήματα του πρώην της πια, προκάλεσαν το χωρισμό και πρόσθεσε πως δεν αισθανόταν πια ελεύθερη μαζί του.

Πάντως ο James Franco έκανε την κίνησή του τώρα που η Lana είναι μόνη, μέσω Twitter για να την ευχηθεί χρόνια πολλά στα γενέθλιά της πριν από 2-3 μέρες , γράφοντας τις ευχές του και την εμμονή του για το video του «Ride».

Αφήστε το σχόλιό σας