Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της χρονιάς, Kanye West και Kim Kardashian. Όπως φαίνεται μεταξύ των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν θα είναι και Lana Del Rey!

Ο γάμος θα γίνει αυτή την Κυριακή και σύμφωνα με τη The Mirror, η Lana έλαβε μια επιταγή με έξι μηδενικά στο τέλος για μια αποκλειστική εμφάνισή της στο γάμο της χρονιάς. Φαίνεται πως η Lana Del Rey θα τραγουδήσει το «Young And Beautiful», ένα από τα αγαπημένα της Kim, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα τραγουδήσει άλλα κομμάτια.

Πάντως η τραγουδίστρια είχε αρνηθεί να εκτελέσει στους αρραβώνες της Kim και Kanye. Αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Εν τω μεταξύ, η τρελή μικρή οικογένεια της νύφης έχει ήδη φτάσει στο Παρίσι. Η μητέρα της νύφης Kris Jenner ανάρτησε στο Instagram τη χαρά της.

Το μυστήριο του που θα γίνει ο γάμος δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Παρίσι ή Φλωρεντία; Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, στην πραγματικότητα, οι νεόνυμφοι θα πρέπει να κάνουν ένα προγαμιαίο πάρτι στο Παρίσι και να γιορτάσουν και την τελετή στην όμορφη πρωτεύουσα της Τοσκάνης.

Αφήστε το σχόλιό σας