Η Lana Del Rey μοντέλο της H&M
Η Lana Del Rey μοντέλο της H&M

Η διάσημη μάρκα ειδών ένδυσης επιβεβαιώνει ότι η Lana Del Rey είναι το πρόσωπο της νέας της συλλογής

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες επιβεβαιώθηκαν.Η Lana Del Rey είναι τώρα επίσημα το νέο πρόσωπο της H&M!

H διάσημη Σουηδική μάρκα ειδών ένδυσης επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσα από το Facebook, παρουσιάζοντας μια εικόνα της Elizabeth Grant, γνωστή και ως Lana Del Rey, να φοράει ένα ροζ πουλόβερ.

H Lana Del Rey συνεχίζει να ακολουθεί στην επιτυχημένη πορεία που την έκανε περιζήτητη.Εκτός από την επιτυχία της μέσα από τη μουσική της καριέρα και η μόδα περιστρέφετε ευχάριστα γύρω της. Μετά τις φήμες που ήθελαν να να ενδιαφέρονται για συνεργασία μαζί της οίκοι όπως Versace και Dolce& Gabbana, επιβεβαιώνεται η συνεργασία με τη H&M για τη φθινοπωρινή της κολεξιόν, που δε περιορίζεται μόνο στη φωτογράφηση αλλά και για ένα video στους ήχους
ενός cover του τραγουδιού «Blue Velvet» από τα μακρινά ’50ς. Ο creative director της H&M, Donald Schneider χαρακτήρισε το styling της Lana Del Rey για την εταιρία «very LA noir», πιθανόν για αυτό το λόγο σκηνοθέτης του κλιπ θα είναι ο Johan Renck, Σουηδός σκηνοθέτης και φωτογράφος που έχει φτιάξει αρκετά darck video clip οπως το «Daniel» της Bat for Lashes και το «Nothing Really Matters» της Madonna.

Στο παρελθόν τα άλλα αστέρια της showbiz έχουν υπηρετήσει ως εκπρόσωπος της H & M: μερικά παραδείγματα; Geena Davis, η Madonna, η Kylie Minogue και ο Johnny Depp …

Αφήστε το σχόλιό σας