Μετράμε αντίστροφα το χρόνο για την κυκλοφορία του καινούριου δίσκου της Lana Del Rey, με συνοδεία δύο νέα singles.

Η Lana Del Rey χαρίζει δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, στα πρόθυρα άφιξης της νέας δισκογραφικής δουλειάς της τις επόμενες ημέρες.

Στις 21 Ιουλίου, η «Ιέρεια της Hip» θα κυκλοφορήσει επίσημα από την Polydor Records / Universal την καινούριο ολοκληρωμένο δίσκο της, ώστε να μας αποπλανήσει ξανά με την αιθέρια φωνή που διαθέτει και που την έχει ερωτευτεί το κοινό, ειδικά το ελληνικό, σχεδόν δύο χρόνια μετά το «Honeymoon».

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Lana Del Rey τιτλοφορείται «Lust For Life» και μέχρι πρότινος το είχαν προμηνύσει τρία τραγούδια, ενώ στον κατάλογο προστίθενται τώρα άλλα δύο.

Η πρώτη επαφή έγινε Φεβρουάριο με την αιφνιδιαστική έλευση του «Love», μία θαυμάσια ωδή στην ελπίδα της νεολαίας και την αγάπη μέσα από την οποία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια απηύθυνε στοργικά το λόγο στους θαυμαστές της.

Μετέπειτα, γνωρίσαμε το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου. Το «Lust For Life» πήρε σάρκα και οστά με μία αισθησιακή συνύπαρξη με τον The Weeknd σε ένα μαγικό σύμπαν που δε γνωρίζει σύνορα. Στην πορεία, η Lana Del Rey παρουσίασε το «Coachella – Woodstock In My Mind», ένα τραγούδι που συνδέει περίτεχνα το παρελθόν με το παρόν και την εποχή του σημερινού διάσημου φεστιβάλ «Coachella» με το θρυλικό «Woodstock».

Όλα έτοιμα

Η Lana Del Rey έχει τονίσει πολλάκις πως έχει δημιουργήσει αυτό το άλμπουμ για τους θαυμαστές της, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες δουλειές της που εστίαζε στα δικά της «θέλω». Επιπλέον, υποστηρίζει ότι θα είναι αρκετό καλοκαιρινό, πάντοτε στα δεδομένα του ήχου της.

Εννέα μέρες προτού αφεθούμε ολοκληρωτικά στην απαράμιλλη σαγήνη της, απολαμβάνοντας το νέο δίσκο της, η Lana Del Rey αφουγκράζεται την ανυπομονησία και μοιράζεται δύο ακόμη καινούρια τραγούδια, σε συνεργασία με τον Αμερικανό ράπερ A$AP Rocky. Τα singles έκαναν πρεμιέρα στον «αέρα» του «Beats 1» στην πλατφόρμα του Apple Music.

Το ένα τραγούδι τιτλοφορείται «Groupie Love» και αναφέρεται στη σχέση μεταξύ ενός καλλιτέχνη και ενός θαυμαστή του, συνήθως μίας νεαρής γυναίκας που αναζητά τη συναισθηματική ή ακόμα και τη σεξουαλική επαφή.

Το άλλο τραγούδι έχει τον τίτλο «Summer Bummer» και συμμετέχει επίσης, εκτός από τον A$AP Rocky, ο ανερχόμενος Playobi Carti.

Συγχρόνως, το «Lust For Life» τίθεται προς ψηφιακή προ-παραγγελία (iTunes και Google Play) και μαζί αποκαλύπτεται για πρώτη και επίσημη φορά όλη η λίστα των τραγουδιών που θα περιέχει.

Το άλμπουμ θα διατεθεί με 16 συνολικά τραγούδια.

Όπως ήταν γνωστό και επιβεβαιώνεται τώρα, η Lana Del Rey θα συμπράξει με τη θρυλική Stevie Nicks των Fleetwood Mac σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Beautiful People Beautiful Problems» και θα συναντήσει επιπλέον τον Sean Ono Lennon, γιο του εμβληματικού John Lennon και της Yoko Ono, στο τραγούδι «Tomorrow Never Came».

Τα τραγούδια του «Lust For Life»

1. Love
2. Lust For Life (feat. The Weeknd)
3. 13 Beaches
4. Cherry
5. White Mustang
6. Summer Bummer (feat. A$AP Rocky & Playboi Carti)
7. Groupie Love (feat. A$AP Rocky)
8. In My Feelings
9. Coachella – Woodstock In My Mind
10. God Bless America – And All the Beautiful Women In It
11. When the World Was At War We Kept Dancing
12. Beautiful People Beautiful Problems (feat. Stevie Nicks)
13. Tomorrow Never Came (feat. SEAN ONO LENNON)
14. Heroin
15. Change
16. Get Free

Lana Del Rey - Lust For Life (album cover 2017) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας