Τη Lana Del Rey φιλοξενεί στο εξώφυλλο και τις σελίδες του το βρετανικό «ELLE».

Σε μία ειλικρινή συνέντευξη που παραχώρησε για να συνοδεύσει την κυκλοφορία του συναρπαστικού νέου άλμπουμ της «Lust For Life», η Lana Del Rey ανοίγεται στο βρετανικό «ELLE» μιλώντας σχετικά με το πώς ξεπέρασε τις δυσκολίες στη ζωή και την καριέρα της, προκειμένου να βρει νέα αίσθηση ευτυχίας.

Η συνέντευξη και η φωτογράφιση θα δημοσιευθούν στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί από τις 16 Μαΐου.

Ποια είναι η Lana Del Rey

Λέει ότι η φημισμένη καλλιτεχνική περσόνα που δημιούργησε έχει γίνει λιγότερο κατάλληλη γι’ αυτήν τώρα.

«Γνωρίζω ότι εάν είχα περισσότερη περσόνα (προηγουμένως), έχω λιγότερη τώρα. Και νομίζω ότι πέφτει στο σημείο να γίνεται λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία. Ίσως χρειαζόμουν μία ισχυρότερη ματιά ή κάτι να ακουμπήσω μετέπειτα. Όμως αισθάνομαι ότι δε θα ήταν δύσκολο για εμένα σήμερα να δώσω μία μεγάλη συναυλία με τζιν, χωρίς πρόβες και ακόμα νιώθω ότι ήρθα από το σωστό μέρος.»

Lana Del Rey - Ellle UK - June 2017 - Hit Channel

Για την αγάπη

Μιλώντας για το γεγονός ότι αισθάνεται περισσότερο σε αυτή τη στιγμή της ζωής της, αναφέρει:

«Όλα τα σκληρά πράγματα που έχω περάσει – που έχω αντλήσει (στη δουλειά μου) – δεν υπάρχουν για εμένα πια. Δεν ήταν όλες οι ρομαντικές σχέσεις μου κακές, όμως κάποιες από αυτές με προκάλεσαν με έναν τρόπο που δεν ήθελα να προκληθώ και είμαι χαρούμενη που δεν έχω να το κάνω αυτό τώρα.»

Lana Del Rey - Ellle UK - June 2017 - Hit Channel

Ένα από τα μαθήματα που έχει μάθει είναι να αποφεύγει τους τύπους ανδρών από τους οποίους ελκυόταν στο παρελθόν.

«Για εμένα, το όνειρο είναι να έχεις ένα μικρό κομμάτι από σεξουαλικότητα, μαγνητισμό, συντροφικότητα, να είναι στην ίδια σελίδα και όλα αυτά τα πράγματα, όμως χωρίς την πτώση που έρχεται από ένα άτομα που είναι πραγματικά εγωιστικό και το τοποθετεί μόνο τις δικές του ανάγκες πρώτα, το οποίο είναι όπως πολλοί frontmen εάν μιλούσαμε για μουσικούς!»

«Θα γράψω ένα βιβλίο μία ημέρα που θα λέγεται “Η κατάρα του frontman και γιατί θα έπρεπε πάντα να βγαίνεις ραντεβού με μπασίστα.»

Για τη μουσική της

Η Lana Del Rey στέκεται επίσης στις επιρροές που θα έχει το νέο άλμπουμ της, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού πολιτικού σκηνικού:

«Νομίζω ότι είναι θα ήταν περίεργο να φτιάξεις ένα δίσκο κατά τους 18 τελευταίους μήνες και να μη σχολιάσεις πώς (το πολιτικό τοπίο) έκανε εμένα ή τους ανθρώπους που γνωρίζω να αισθανόμαστε, το οποίο δεν είναι καλό. Θα ήταν πραγματικά δύσκολο εάν οι απόψεις μου δεν ήταν στην ίδια γραμμή με πολλά από ό,τι λέει ο κόσμος.»

Για την ευτυχία

Η Lana Del Rey τονίζει επίσης τη σημαντικότητα του να είσαι ευτυχισμένος και γιατί η κοινωνία χρειάζεται να αλλάξει:

«Νομίζω ότι η ευτυχία είναι ο απόλυτος στόχος ζωής. Νομίζω είναι το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό. Δεν υπάρχουν υπαρκτοί μηχανισμοί για τις διαδρομές προς την ευτυχία, αυτό είναι το γ*****ο πρόβλημα.»

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι δυσαρεστημένοι στο σχολείο – η δομή της εκπαίδευσης είναι η ίδια για πολύ καιρό και τα παιδιά δεν είναι ακόμα ικανοποιημένα με την εκπαιδευτική εμπειρία τους. Και δεν έχεις αρκετές συνομιλίες όταν είσαι νέος σχετικά με το τι κατασκευάζει μία ικανοποιητική, αμοιβαία σχέση. Αυτές οι συλλογικές εμπειρίες ζωής – η νιότη σου, η ακαδημαϊκή εκπαίδευσή σου και η εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις, το γάμο ή τους στόχους των σχέσεων – όλες οδηγούν στη συλλογική ευτυχία σου. Νομίζω ότι η έμφαση είναι στα λάθος πράγματα εδώ και πολύ καιρό.»

Lana Del Rey - Ellle UK - June 2017 - Hit Channel

Παρότι η συνέντευξη στο βρετανικό «Elle» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο άφιξης του «Lust For Life», η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα, φουντώνοντας κάθε λογής σχόλια.

Έως εκείνη τη στιγμή, μπορούμε να απολαμβάνουμε τόσο το «Love» όσο το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ, ένα αισθησιακό ντουέτο με τον The Weeknd.

Δείτε επίσης: Η Lana Del Rey και ο The Weeknd
σε μία αισθησιακή συνάντηση με το «Lust For Life»

Lana Del Rey - The Weeknd - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας