Τα βήματα του David Bowie ακολουθεί η Lana Del Rey.

Η φαντασία της Lana Del Rey θα κατακτήσει μία από τις σκηνές του Broadway.

Πριν απειληθεί η ζωή της και αποτραπεί την τελευταία στιγμή η απόπειρα απαγωγής της, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία διαφορετική συνέντευξη με το αμερικανικό περιοδικό «L’Officiel», όπου τις ερωτήσεις έθεσαν μεταξύ άλλων οι Kim Kardashian, Grimes, Marina and the Diamonds, Sean Ono Lennon, Courtney Love, αλλά και από το κοινό.

Ο Grimes ρωτά τη Lana τις σκέψεις της για την τεχνητή νοημοσύνη, η Marina απορεί αν οι προσωπικότητες μας διαμορφώνονται από τον τρόπο που μοιάζουμε και η Courtney θέλει να ξέρει γιατί η τραγουδίστρια… της έκλεψε το ασυνείδητο και την έκανε μουσικό σκλάβο της.

Ένα από τα σημεία της συνέντευξης που έχουν έρθει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι η ομολογία της Lana Del Rey ότι έχει αρχίσει να γράφει ένα μιούζικαλ για το Broadway μαζί με το στενό συνεργάτη της, Rick Nowels.

«Σκέφτηκα να γράψω μία βιογραφική ταινία για κάποιον που δεν ήταν αληθινός. Στην πραγματικότητα, μου ζητήθηκε να γράψω ένα μιούζικαλ, που το έχω ξεκινήσει. Ήταν για το Broadway. Μπορεί να τελειώσω σε δύο ή τρία χρόνια. Εγώ και ο Rick έχουμε γράψει κάτι, οπότε θα δούμε», αποκαλύπτει.

Ποιον σκηνοθέτη θα επέλεγε η Lana Del Rey για τη δική της βιογραφία, ρωτάει ένας θαυμαστής της.

«Σκέφτομαι μία μεγάλη ταινία εδώ, επειδή αγαπώ τον Baz Luhrmann (The Great Gatsby). Αν και δεν είμαι σίγουρη ποια θα με έπαιζε», απαντά η τραγουδίστρια.

Η Lana Del Rey ταξιδεύει στο μέλλον
με το video clip του «White Mustang»

Lana Del Rey - White Mustang (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας