Η καλύτερη προετοιμασία για τη συναυλία της Lana Del Rey στην Αθήνα δεν είναι άλλη από ένα rewind στις μεγάλες επιτυχίες της!

Η Lana Del Rey επισκέπτεται την Ελλάδα για μία μεγάλη και πολυαναμενόμενη συναυλία που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο του «Rockwave Festival».

Τρία έτη ύστερα από την τελευταία της εμφάνιση στα εδάφη της χώρας μας, η διάσημη Αμερικανίδα αστέρας θα ερμηνεύσει ξανά μπροστά στο ελληνικό κοινό τις επιτυχίες που έχουμε λατρέψει.

Λίγες ώρες μόλις πριν την έναρξη της συναυλίας, (προ)ετοιμαζόμαστε για το μουσικό γεγονός της χρονιάς με μία ανασκόπηση στις επιτυχίες της Lana Del Rey.

«Video Games»

Παρόλο που μετρούσε σχεδόν έξι χρόνια παρουσίας στη μουσική, η Lana Del Rey ήρθε στο προσκήνιο το 2011 με το video του τραγουδιού «Video Games» και το πρώτο της συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

«Born To Die»

Με το άλμπουμ «Born To Die» (2012) και αρχής γενομένης από το ομότιτλο single, η Lana Del Rey γνωρίζει τη μεγάλη επιτυχία και εξαπλώνει τη φήμη της σε ολόκληρη την υφήλιο.

«Blue Jeans»

Η συνέχεια δίνεται με το «Blue Jeans», μία trip hop μπαλάντα, το οποίο προωθήθηκε ως το τρίτο επίσημο single του «Born To Die».

«Summertime Sadness»

Το «Summertime Sadness» είναι το απόλυτο anthem της Lana Del Rey. Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό. Χαρακτηριστικά, η Ελλάδα ήταν μία από τις χώρες όπου το τραγούδι κατέγραψε την καλύτερη πορεία του.

Το remix του Cedric Gervais για το «Summertime Sadness» που ακολούθησε έκανε την ίδια αίσθηση.

«Young & Beautiful»

Το 2013, η Lana Del Rey γράφει και ερμηνεύει με το «Young & Beautiful» το επίσημο soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «The Great Gatsby» («Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ»).

«West Coast»

Το άλμπουμ του «Born To Die» ολοκλήρωσε τον κύκλο του με τα singles του «National Anthem» και του «Dark Paradise».

Το 2014, ήρθε η ώρα για την επόμενη δισκογραφική δουλειά της Lana Del Rey με γενικό τίτλο «Ultraviolence».

Το «West Coast» ήταν το μουσικό κομμάτι που άρχισε να ξετυλίγει το νήμα του CD.

«Shades Of Cool»

Το «Shades Of Cool» ήταν η επόμενη μεγάλη επιτυχία του «Ultraviolence».

Προωθήθηκαν επίσης τα singles «Ultraviolence», «Brooklyn Lady» και «Black Beauty».

«High By The Beach»

Το «Honeymoon» είναι ο τελευταίος δίσκος της Lana Del Rey, ο οποίος κυκλοφόρησε στα τέλη του 2015.

Το μουσικό «ταξίδι του μέλιτος» συστήθηκε με το «High By The Beach».

«Freak»

Η πιο πρόσφατη επιτυχία της Lana Del Rey «ακούει» στο «Freak», ένα ακόμα single από τη νέα δουλειά της του Το «Honeymoon». Είχε μεσολαβήσει το «Music To Watch Boys To».

Αφήστε το σχόλιό σας