Αρχική People Άνδρας αποπειράθηκε να απαγάγει τη Lana Del Rey

Άνδρας αποπειράθηκε να απαγάγει τη Lana Del Rey

-

Δες και αυτά

Η σωματική ακεραιότητα της Lana Del Rey εκτέθηκε σε κίνδυνο.

Συναγερμός σε συναυλία της Lana Del Rey. Ένας άνδρας συνελήφθη έπειτα από την απόπειρα να απαγάγει οπλισμένος την τραγουδίστρια, η οποία πλέον είναι ασφαλής παρά τον κίνδυνο.

Το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, ένας άνδρας με το όνομα Michael Hunt παρακολουθούσε την Αμερικανίδα τραγουδίστρια πριν την προγραμματισμένη συναυλία της στο “Amway Center” του Ορλάντο, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως ανακοινώθηκε, οι τοπικές αστυνομικές αρχές ήταν εκείνες που έλαβαν υπόδειξη για το ενδεχόμενο απαγωγής της Lana Del Rey. Αφού έκριναν ότι υπήρχε πράγματι υπολογίσιμη απειλή, ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου Hunt, πριν καταφέρει να έρθει σε επαφή με την 32χρονη τραγουδίστρια.

Ο άνδρας συνελήφθη ένα τετράγωνο μακριά από το χώρο της συναυλίας και στην κατοχή του βρέθηκαν εισιτήρια για τη βραδιά και ένα μαχαίρι. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε κατευθείαν στη φυλακή του Orange County με την κατηγορία της παρακολούθησης και της απόπειρας απαγωγής με όπλο, χωρίς να έχει τη δυνατότητα απελευθέρωσης με καταβολή εγγύησης.

Παρά το σοβαρό κίνδυνο που αντιμετώπισε, η Lana Del Rey διατήρησε την ψυχραιμία της και ευχαρίστησε το κοινό του Ορλάντο με ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα, παραλείποντας να αναφερθεί στο ανησυχητικό περιστατικό.

«Σας ευχαριστώ πολύ που βγήκατε έξω και κάνατε εκείνα τα shows εντελώς τρελά που κρατήσατε την ενέργεια ψηλά», έγραψε.

https://twitter.com/LanaDelRey/status/959839914744479750

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Orlando Sentinel», ο Michael Hunt είχε δημοσιεύσει «κρυπτικά και απειλητικά μηνύματα» για τη Lana Del Rey.

Φέρεται να είχε δημιουργήσει μία σελίδα στο Facebook, όπου σε αρκετά μηνύματα είχε αποκαλέσει την τραγουδίστρια ως «βασίλισσα»: «Θέλω να δω τη βασίλισσά μου την Παρασκευή και από εκείνη την ημέρα και έπειτα, οι αποφάσεις μας θα είναι κοινές», έγραψε.

Σε ένα video είπε «όλοι ξέρουν ότι είμαι εδώ». «Η Lana ξέρει ότι είμαι εδώ. Η βασίλισσα της Αγγλίας ξέρει ότι είμαι εδώ. Ο Vladimir (Putin) ξέρει ότι είμαι εδώ. Όλοι τους ξέρουν ότι είμαι εδώ.»

Ο συλληφθείς διαθέτει ήδη 61 καταδίκες για κακουργήματα, που εκτείνονται από ναρκωτικά μέχρι βίαια εγκλήματα, ενώ έχει εκτίσει πέντε ποινές φυλάκισης.

UPDATE – Ύστερα από το θόρυβο που προκλήθηκε, η Lana Del Rey πραγματοποίησε μία νέα ανάρτηση, όπου ενημερώνει ότι είναι εντάξει και ευχαριστεί το κοινό για τα μηνύματα που έλαβε.

https://twitter.com/LanaDelRey/status/960221100415377408

Γιατί οι σκηνοθέτες απορρίπτουν τις ιδέες της Lana Del Rey;

Lana Del Rey - MTV EMA 2017 - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας