Η διένεξη μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βόρειας Κορέας έχει προκαλέσει ανησυχία στη Lana Del Rey.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Lana Del Rey βρέθηκε στο Indio της Καλιφόρνια προκειμένου να απολαύσει από κοντά το φημισμένο φεστιβάλ του «Coachella».

Μαζί με άλλους διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Rihanna, Katy Perry, The Weeknd, Drake, Selena Gomez κ.ά. που εντοπίστηκαν στο κοινό, η Lana Del Rey έδωσε την παρουσία της ανάμεσα στο πλήθος, από όπου μοιράστηκε και φωτογραφικό – οπτικό υλικό.

Το ίδιο διάστημα, ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθούσε την κλιμάκωση των εντάσεων των Ηνωμένων Πολιτειών με τη Βόρεια Κορέα, με εκατέρωθεν προειδοποιήσεις και απειλές με «μήλον της Έριδος» την αποτυχημένη εκτόξευση πυραύλου από τη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, αλλά και τις πυραυλικές επιδρομές των Η.Π.Α. στη Συρία.

Η Lana Del Rey μπορεί να πέρασε τις τελευταίες ημέρες χορεύοντας και διασκευάζοντας υπό τους ήχους του «Coachella», όμως στο δρόμο του γυρισμού αποφάσισε να δείξει την ευαισθητοποιημένη πλευρά της και ό,τι δε μένει αμέτοχη στις εξελίξεις.

Εξηγώντας πως προσπαθεί να παρατηρεί ό,τι συμβαίνει στον κόσμο αλλά και να εκτιμήσει τη γη, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εξέφρασε τις ανησυχίες της και τις ελπίδες της για ειρήνη, αφιερώνοντας με τη μελιστάλαχτη φωνή της ένα τραγούδι που έγραψε εκείνη τη στιγμή.

Το μήνυμα της Lana Del Rey

«Δε θα πω ψέματα – Είχα εντελώς πολύπλοκα αισθήματα που πέρασα το σαββατοκύριακο χορεύοντας, ενώ παρακολουθούσα τις εντάσεις με τη Βόρεια Κορέα.

Βρίσκω ότι είναι ένα τεντωμένο σχοινί ανάμεσα του να είσαι άγρυπνος παρατηρητής σε οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο και επίσης να έχεις αρκετό χώρο και χρόνο για να εκτιμήσεις την καλή γη του θεού με τον τρόπο που προοριζόταν να εκτιμηθεί.

Στο δρόμο της επιστροφής, βρήκα τον εαυτό μου υποχρεωμένο να επισκεφθεί ένα παλιό αγαπημένο μέρος στο χείλος του αυτοκινητόδρομου, όπου πήρα μία στιγμή να κάτσω κάτω από το άλσος με τις σεκόγιες και να γράψω ένα μικρό τραγούδι.

Ήθελα απλά να το μοιραστώ με τις ελπίδες ότι η κάθε ιδιωτική ελπίδα και προσευχή για ειρήνη θα μπορούσε να συνεισφέρει στην πιθανότητα αυτή σε βάθος χρόνου.

Ελπίζω όλοι να έχετε μία ωραία μέρα,
με αγάπη από την California.»

Σε τροχιά άλμπουμ

Συγχρόνως, είμαστε σε καθεστώς αναμονής του ολοκαίνουριου προσωπικού άλμπουμ της Lana Del Rey, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τιτλοφορούμενο «Lust For Life» (δείτε το εξώφυλλο).

Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής επίσημη ημερομηνία διάθεσης, φημολογείται έντονα ότι ο δίσκος θα έρθει ανάμεσά μας στα τέλη Μαΐου.

Σε ρόλο προπομπού λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό το «Love».

Δείτε επίσης:
10 tweets της Lana Del Rey που αξίζουν standing ovation

Lana Del Rey - 10 Best Tweets - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας