5 πράγματα που ξέρουμε για το νέο επερχόμενο  άλμπουμ της Lana Del Rey.

Αν δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας η Lana Del Rey ανακοίνωσε πρόσφατα πως εργάζεται για το νέο της άλμπουμ. Μπορεί ο τελευταίος της δίσκος «Ultraviolence» να κυκλοφόρησε τον Ιούνιο, αλλά η τραγουδίστρια  δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει να περάσει ένα μεγάλο διάστημα για να κυκλοφορήσει τη νέα της δουλειά.

Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα:

1. Θα ονομάζεται “Honeymoon”

Σίγουρα ο τίτλος, «Honeymoon» (μήνας του μέλιτος) ακούγεται πολύ πιο γλυκός από τίτλους όπως «Ultraviolence». Αλλά είμαστε έτοιμοι να στοιχηματίσουμε πως η τραγουδίστρια δεν θα αφήσει τον εαυτό της να πάει σε «βαρετά» κομμάτια!

2. Η Lana έχει εννέα τραγούδια έτοιμα

Η τραγουδίστρια δεν έχασε χρόνο. Εννέα τραγούδια έχουν ήδη γραφτεί, από αυτά τα τέσσερα είναι λίγο πολύ έτοιμα.

3. Θα είναι ακόμη πιο noir από τον προηγούμενο

Το είπε η ίδια σε μια συνέντευξη στο Billboard:

[pull_quote_center]“Το νέο άλμπουμ θα είναι πολύ διαφορετικό, αλλά την ίδια στιγμή πολύ όμοιο με το “Born to Die” και το “Paradise”. Τελείωσα την ηχογράφηση του τελευταίου μου δίσκου τον Μάρτιο και τον κυκλοφόρησα τον Ιούνιο, μετά είχα αμέσως μια άλλη ιδέα που εξελίσσεται σε μια κατεύθυνση που μου αρέσει πραγματικά. Καθώς δουλεύω μου αρέσει να βυθίζομαι σε ένα συναίσθημα μοιάζει πολύ με το noir … ναι, μου αρέσει”[/pull_quote_center]

4. Και αυτή τη φορά η Lana εμπνεύστηκε από τον κόσμο του κινηματογράφου

Όπως γνωρίζετε, τα τραγούδια «Big Eyes» και «I Can Fly» είναι μέρος του soundtrack της τελευταίας ταινίας του Tim Burton. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Lana εμπνέεται  από τον κόσμο του κινηματογράφου.  Είχε ήδη συμβεί με το «The Great Gatsby«.

5. Θα υπάρξουν διασκευές;

Η Lana έχει δηλώσει την αγάπη της για την εκτέλεση της Nina Simone στο θρυλικό «Don’t Let Me Be Misunderstood» και είπε ότι έχει ηχογραφήσει μια διασκευή. Δεν είναι σαφές αν πρόκειται ή όχι να μπει στο νέο άλμπουμ, αλλά σε αυτό το σημείο φαίνεται πολύ πιθανό.

Αφήστε το σχόλιό σας