Η αποχώρηση του Δημήτρη Ψεματίκα από τα ηνία του Λάμψη άφησε κενή τη θέση του διευθυντή του σταθμού, όμως άλλη μία αποχώρηση από ραδιοφωνικό σταθμό κάλυψε τη θέση σε σύντομο χρόνο.

 

Ο λόγος για το Μάκη Πουνέντη ο οποίος ύστερα από την αποχώρησή του από τον όμιλο ANT1, πηγαίνει και επίσημα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, στο ραδιοφωνικό σταθμό των Αττικών Εκδόσεων και εκτός από την πρωινή ζώνη του σταθμού, αναλαμβάνει και τη διεύθυνσή του.

Η ανακοίνωση του Λάμψη fm έχει ως εξής:
«Ο Μάκης Πουνέντης αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου τη Γενική Διεύθυνση του Ραδιοφωνικού Σταθμού ‘Λάμψη’, του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων.
Ταυτόχρονα ξεκινάει την πρωινή εκπομπή του σταθμού, η οποία θα μεταδίδεται καθημερινά 07:00-10:00π.μ., εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Μαζί του θα είναι η Μαρία Ηλιάκη και η Μαρία Μπεκατώρου.
Παράλληλα ο Μάκης Πουνέντης θα λειτουργεί και ως Σύμβουλος στην περαιτέρω διείσδυση του Ομίλου στην Ελληνική Μουσική Βιομηχανία.»

Ενώ ο διευθυντής του τομέα ραδιοφωνίας του ομίλου Αττικών Εκδόσεων, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, καλοσωρίζει το νέο ηγέτη του Λάμψη, λέγοντας:
«Είμαι σίγουρος ότι ο Μάκης θα απογειώσει περαιτέρω τα νούμερα του σταθμού πέρα από κάθε προσδοκία. Προσδεθείτε!»

Αφήστε το σχόλιό σας