Ανανεωτικές αλλαγές συντελούνται στις ζώνες του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού Λάμψη 92,3.

Ο Λάμψη 92,3 προσπαθεί να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του έχοντας το Μάκη Πουνέντη στα ηνία του εδώ και 1,5 χρόνο περίπου προχωρώντας σε ριζική ανανέωση του προγράμματός του.

Από το πλευρό του Μάκη Πουνέντη στην πρωινή ζώνη της συχνότητας, 6 – 10 το πρωί, έχουν αποχωρήσει ήδη η Ελένη Τσολάκη και η Μαρία Φραγκάκη παραχωρώντας από τις 13 Ιανουαρίου τη σκυτάλη στην Ελευθερία Παντελιδάκη, στην Κική Μηλίδου που μεταφέρεται από την απογευματινή ζώνη του σταθμού και στην Ελένη Μανουσάκη, μέχρι πρότινος ραδιοφωνική παραγωγός στον Love 97,5.

Οι αλλαγές δε σταματούν εδώ καθώς στο δυναμικό του σταθμού προσθέτονται τρία ακόμη άτομα. Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ελευθερία Παντελιδάκη - Κική Μηλίδου - Ελένη Μανουσάκη - Παύλος Σταματόπουλος
Ελευθερία Παντελιδάκη – Κική Μηλίδου – Ελένη Μανουσάκη – Παύλος Σταματόπουλος

Ο Θέμης Γεωργαντάς πρόκειται να συνεχίσει την επιτυχημένη εκπομπή «The Request Show» που παρουσίαζε στο Δρόμο 89,8, αυτή τη φορά από τους 92,3 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 – 20:00.

Όσον αφορά τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Παύλο Σταματόπουλο, ένα δίδυμο που έχει συνεργαστεί πολλάκις επί της τηλεοπτικής οθόνης, αναλαμβάνουν την καθημερινή απογευματινή ζώνη του Λάμψη, καθώς θα βρίσκονται πίσω από τα μικρόφωνά του από Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 – 20:00.

Αφήστε το σχόλιό σας