Λαμπερή απονομή από την Panik Records και την Capital Music (photos)

-

Για τις επιτυχίες τους βραβεύτηκαν οι καλύτεροι καλλιτέχνες της ελληνικής rap και trap σκηνής.

Σε μία εντυπωσιακή και λαμπερή βραδιά, η Panik Records και η Capital Music γιόρτασαν τις μεγάλες επιτυχίες τους, με τους Light, Mad Clip και FY να παραλαμβάνουν τους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους για τα hit singles τους.

Ο Light, ο Mad Clip και ο FY είναι οι τρεις πιο επιτυχημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής rap και trap σκηνής.

Κάθε τους τραγούδι γίνεται αμέσως hit, «σαρώνει» στα ψηφιακά charts και γίνεται No. 1 στις τάσεις του YouTube με εκατομμύρια views, ενώ κάθε τους live εμφάνιση είναι sold out.

Συνολικά, o Light, ο Mad Clip και ο FY μετρούν περισσότερα από 50 εκατομμύρια streams στο Spotify streams και 280 εκατομμύρια views στο YouTube, με τις επιδόσεις τους να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Skive, Γιώργος Αρσενάκος, Light
Skive, Γιώργος Αρσενάκος, Light

Την πολλαπλή απονομή έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.

Αρχικά ο συνιδρυτής της Capital Music, Skive, παρέλαβε την πλακέτα της εταιρείας, ενώ ακολούθησαν οι απονομές στους καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα ο Light βραβεύτηκε για το πλατινένιο single «MVP Freestyle», το πλατινένιο single «Mosca», το χρυσό single «Ποιος Είμαι» και το χρυσό single «OJ», ο Mad Clip για το πλατινένιο single «Montecristo», το χρυσό single «Μεγιστάνας» και το χρυσό single «Hustla» και ο FY για το πλατινένιο single «Δε Με Θέλουν», το χρυσό single «Celebrity» και το χρυσό single «No IQ».

Πλακέτες απονεμήθηκαν και στους συντελεστές των τραγουδιών.

Η πολλαπλή απονομή, στην οποία παραβρέθηκαν καλλιτέχνες, καθώς και συνεργάτες και φίλοι των βραβευθέντων, έγινε το βράδυ της Κυριακής, στο εντυπωσιακό «Golden Room» του ξενοδοχείου «Grande Bretagne».

Τη βραδιά παρουσίασε η Ιωάννα Μπέλλα και έντυσε μουσικά ο DJ Young με ένα μοναδικό DJ set.

Φωτογραφίες

Αφήστε το σχόλιό σας