Μία λόγια εκδοχή του έργου του θα ξετυλίξει ο Λάκης Παπαδόπουλος για δύο εμφανίσεις στο «Ιανός».

Ο Λάκης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ανεβαίνουν στη σκηνή του «Ιανός» και παρουσιάζουν το τεράστιο έργο του δημιουργού από μια καινούρια σκοπιά.

Ένα αμιγώς ακουστικό πρόγραμμα με τον Λάκη Παπαδόπουλο στην πιο λόγια εκδοχή του. Με πολλά τραγούδια κι εξίσου περισσότερα λόγια!

Κομμάτια που δεν τους έχει αφιερώσει όσα παιξίματα τους αξίζουν, που τα ζητούν οι ακροατές και φίλοι, που επιτέλους θα ακουστούν όπως τους πρέπει.

Η ποιότητα, η ευρηματικότητα, η χαρούμενη διάθεση και το χιούμορ εναλλάσσονται με δεξιοτεχνικό τρόπο σε ένα δυνατό δίωρο πρόγραμμα εκπλήξεων και καλής μουσικής.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος είναι αναμφίβολα ένας ζωντανός θρύλος του ελληνόφωνου rock αλλά και ένας χαρισματικός συνθέτης. Εκτός από τους δικούς του προσωπικούς δίσκους υπογράφει την μουσική και τους στίχους σε πολλές δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών.

Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ο λόγιος Λάκης, εμφανίζεται στο «Ιανός» με λόγια διάθεση. Και φυσικά, δεν θα λείψουν και οι διαχρονικές, αγαπημένες του επιτυχίες, αλλά και οι τελευταίες του δουλειές.

Μαζί του η τραγουδίστρια Ευδοκία Ράπτη, ο Παναγιώτης Αυγερινός (κιθάρα & τραγούδι) και ο Κώστας Αναδιώτης (ενορχήστρωση & πιάνο).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Πρόταση: Εξερευνήστε το διπλό live album
του Λάκη Παπαδόπουλου από το Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Λάκης Παπαδόπουλος - Ωδείο Ηρώδου Αττικού Live (CD cover 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας