Η συνεργασία της Lady Gaga με τον Zedd άφησε πολλά ανολοκλήρωτα τραγούδια στο συρτάρι. Ποια θα είναι η τύχη τους;

Ο Zedd ήταν ένας από τους συνεργάτες της Lady Gaga στο άλμπουμ «ARTPOP» (2014) της Lady Gaga και αυτή η μουσική συνάντηση παραμένει στα θέματα συζήτησης μέχρι σήμερα. Ο λόγος είναι τα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν, αλλά δεν ήρθαν ποτέ στο «φως».

Σε μία πρόσφατη συνάντηση με το κοινό, ο Γερμανός DJ και ο μουσικός παραγωγός -που έχει γεννηθεί στη Ρωσία- απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τη συνεργασία με τη «Mother Monster» και, φυσικά, για τα τραγούδια που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ.

Ένα από αυτά είναι το «Onion Girl». Ο Zedd ρωτήθηκε για την τύχη του συγκεκριμένου τραγουδιού και απάντησε: «Δεν το τελειώσαμε ποτέ. Υπάρχουν εκατομμύρια τραγούδια που ξεκινήσαμε και ο κόσμος μιλά γι’ αυτά, αλλά υπάρχουν τόσα τραγούδια που ξεκινήσαμε και δε δούλευαν για τον ένα ή τον άλλο λόγο και τα αφήσαμε.»

«Τότε σκεφτόμασταν να το ολοκληρώσαμε, αλλά προχωρούσα και έκανα τα δικά μου πράγματα και εκείνη πήγε σε άλλο τρόπο… Ξέρω ότι οι άνθρωποι βρίσκουν…», σχολιάζει χωρίς να ολοκληρώσει τη σκέψη του.

«Δε συνέβη ποτέ, είναι φυσιολογικό στη διαδικασία παραγωγής τραγουδιών ότι πρέπει να ακολουθηθούν διαφορετικές κατευθύνσεις και αυτό είναι μόνο ένα από τα τραγούδια που δεν τελείωσαν ποτέ», εξήγησε ο Zedd.

Zedd - Hit Channel
Zedd

Υπάρχει περίπτωση τα ακυκλοφόρητα τραγούδια της Lady Gaga με τον Zedd, όπως το «Onion Girl» και το «Temple», να ολοκληρωθούν και να συμπεριληφθούν σε μελλοντικό άλμπουμ κάποιου από τους δύο;

«Λοιπόν, υπήρχε ένα τραγούδι πριν το “Onion Girl”, που το προσπαθήσαμε και έκανε και… Ξέρω ότι όλοι μιλάνε για το “Τemple”, αλλά δεν είναι αλήθεια, δεν δούλευα στο “Temple”, το έχω αγαπήσει, αλλά δεν ξεκίνησα ούτε να το δουλεύω ούτε να συμμετέχω σε αυτό», απάντησε ο Zedd.

«Ο κόσμος μου στέλνει tweets ρωτώντας με συνεχώς, αλλά δεν έχω καμία σχέση με αυτό», κατέληξε για το ακυκλοφόρητο υλικό με τη Lady Gaga.

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga γράφει το νέο άλμπουμ
μαζί με τον παραγωγό των «Born This Way» και «ARTPOP»

Lady Gaga - Joanne World Tour - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας