Από εντυπωσιακή αισθητική χαρακτηρίζεται το επιβλητικό σκηνικό που έχει κατασκευαστεί για την περιοδεία της Lady Gaga.

Η Lady Gaga έκανε την πρεμιέρα της διεθνούς περιοδείας «Joanne World Tour» την προηγούμενη Τρίτη (1/08) στο Βανκούβερ του Καναδά, παρουσιάζοντας ένα επιβλητικό και μεγάλο σκηνικό γεμάτο ειδικά εφέ.

Η «TAIT Towers», η παραγωγός εταιρεία που ευθύνεται για το υπερθέαμα, δημοσίευσε ένα άρθρο που εξηγεί τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή.

Η διάταξη ως σύνολο αποτελείται από μία πολύ δυναμική και κινητή κεντρική σκηνή, με τρεις ιπτάμενες πλατφόρμες γεφύρωσης που δείχνουν προβολές, δύο δορυφορικές σκηνές και μία δευτερεύουσα σκηνή με LED.

Η κύρια σκηνή έχει πλάτος 26 μέτρα και αποτελείται από τρεις αυτόματους ανελκυστήρες που χρησιμοποιούνται για τα σκηνικά και τον εξοπλισμό, καθώς και πέντε ανελκυστήρες με LED βίντεο – πάνελ. Οι ανελκυστήρες μετατρέπουν τη σκηνή σε διαφορετικές εκδοχές σε όλη τη διάρκεια του show.

Ο φωτισμός είναι επίσης μέρος του κόνσεπτ. Η «TAIT Towers» σχεδίασε και κατασκεύασε τρία φουσκωτά φωτιστικά που κρέμονται 18 μέτρα επάνω από το κοινό, σχηματίζοντας μεγάλες οθόνες βίντεο.

Όταν δε χρησιμοποιείται η λειτουργία billboard, κάθε οθόνη πέφτει 15 μέτρα κάτω και γίνεται μία πλατφόρμα γέφυρας μήκους 15 μέτρων, παρέχοντας στη Lady Gaga και στους χορευτές της ένα διάδρομο για να περάσουν από την κύρια σκηνή στις δορυφορικές, με LED να φωτίζουν τη σκηνή στην άλλη πλευρά του γηπέδου.

Επιπροσθέτως, κατασκευάστηκε ένα ειδικό πιάνο με λέιζερ σε σχήμα καρδιάς, για να ταιριάζει με τη νέον αισθητική της δεύτερης σκηνής. Σε αυτό το σημείο, 44 λέιζερ εξαπολύουν δέσμες φωτός σε όλη την αρένα, οι οποίες είναι συγχρονισμένες με τα πλήκτρα του πιάνο που παίζει η Lady Gaga.

Το «Joanne World Tour» αποτελείται από μία σειρά εξήντα συναυλιών σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ευρώπη και Βραζιλία και αναμένεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο.

Φωτογραφίες

Δείτε επίσης:
Η φαντασμαγορική έναρξη του «Joanne World Tour»

Lady Gaga - Joanne World Tour - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας