Το χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την υγεία της αποκαλύπτει η Lady Gaga, επιθυμώντας να συνεισφέρει στην αύξηση της επίγνωσης για την πάθηση.

Η Lady Gaga μοιράζεται την οδυνηρή κατάσταση της υγείας της.

Πριν λίγες ημέρες, η διάσημη τραγουδίστρια κάλεσε στη σκηνή ένα 12χρονο αγόρι που πάσχει από σοβαρές και χρόνιες ιατρικές παθήσεις για να τραγουδήσει μαζί του το «Edge Of Glory».

Αναμφίβολα, ο πόνος και η χρόνια πάθηση είναι δύο στοιχεία με τα οποίο μπορεί να συσχετιστεί προσωπικά.

Εν όψει του ντοκιμαντέρ «Lady Gaga: Five Foot Two», που θα προβληθεί αποκλειστικά στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι υποφέρει από ινομυαλγία.

«Στο ντοκιμαντέρ μας η χρόνια πάθηση και ο χρόνιος πόνος που αντιμετωπίζω είναι η ινομυαλγία. Εύχομαι να βοηθήσω στην αύξηση της επίγνωσης και να συνδέσω τους ανθρώπους που την έχουν», έγραψε η αστέρας της pop σε ένα μήνυμά της στο Twitter.

«Η ινομυαλγία είναι μία διαταραχή που χαρακτηρίζεται από εκτεταμένο μυοσκελετικό πόνο που συνοδεύεται από προβλήματα κούρασης, ύπνου, μνήμης και διάθεσης. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η ινομυαλγία ενισχύει τις οδυνηρές αισθήσεις επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τα σήματα πόνου», αναφέρει η κλινική Mayo.

Το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους, η Lady Gaga είχε αναρτήσει μία φωτογραφία όπου λάμβανε την ιατρική φροντίδα, με τη λεζάντα να αναγράφει:

«Έχω μία απογοητευτική μέρα με χρόνιο πόνο, αλλά βρήκα τον εαυτό μου με το νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω τόσο δυνατές γυναίκες γιατρούς. Σκέφτομαι την Joanne επίσης και τη δύναμή της και η ημέρα γίνεται λίγο ευκολότερη».

Η Joanne ήταν η θεία της Lady Gaga, η οποία έχασε τη ζωή της σε ηλικία 19 ετών από την ασθένεια του λύκου και «δάνεισε» το όνομά της στο τελευταίο άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Η Lady Gaga άντλησε δύναμη να αποκαλύψει περισσότερα: «Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από τη συμπόνοια, τις εξομολογήσεις και τις προσωπικές ιστορίες χρόνιου πόνου {…} που σκέφτηκα “τι στο καλό”».

Στη συνέχεια μοιράστηκε στιγμιότυπα από μερικές θεραπείες.

Το ντοκιμαντέρ «Lady Gaga: Five Foot Two» θα αποτυπώσει στο φακό τη μάχη της 31χρονης τραγουδίστριες με τον πόνο.

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga ξεσπά σε λυγμούς
στο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Gaga: Five Foot Two»

Lady Gaga - Five Foot Two - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας