Μια είδηση από αυτές που δεν χαίρεσαι ν’ ακούς εξομολογήθηκε η Lady Gaga

Η Lady Gaga ομολόγησε ότι βιάστηκε όταν ήταν μόλις 19 ετών και ήταν ακόμα στην αρχή της μουσικής της καριέρας. Ο ένοχος είναι ένας άντρας από τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας, αλλά η τραγουδίστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του.

Κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης στο πρόγραμμα «The Howard Stern Show«, ο παρουσιαστής ζήτησε από τη Gaga να του πει ποιο ήταν το νόημα του τραγουδιού “Swine” το οποίο περιέχει φράσεις όπως «είσαι απλά ένα γουρούνι μέσα το σώμα ενός ανθρώπου». Ο Stern ρώτησε την τραγουδίστρια αν είχε ποτέ υποστεί βία, και εκείνη απάντησε:

Μου συνέβησαν φοβερά πράγματα, και τώρα αν μπορώ να μιλήσω γι ‘αυτό ήρεμα γιατί έκανα την ψυχική θεραπεία, φυσική και συναισθηματική για χρόνια. Η μουσική μου έχει φέρει τόσα πολλά υπέροχα πράγματα. Αλλά υπήρχε μια εποχή που ήμουν μέσα σε ένα κέλυφος, ήταν σαν να μην ήμουν πραγματικά ο εαυτός μου.

Και συνέχισε:

Ήμουν μόλις 19 χρονών. Μόλις είχε τελειώσει το καθολικό σχολείο, και στη συνέχεια έγιναν πολλά τρελά πράγματα και ήμουν σαν “Αχ, ο κόσμος των ενηλίκων λειτουργεί έτσι;”. Ήμουν πολύ αφελής.

Ο Stern ρώτησε Gaga, αν όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν ποτέ σε θέση να αντιμετωπίσει τον βιαστή της. Αλλά εκείνη απάντησε:

Τον είδα μια φορά κατά τύχη, σε ένα κατάστημα, και είχα παραλύσει από το φόβο.

Η τραγουδίστρια ήταν σε θέση να επεξεργαστεί το φοβερό επεισόδιο μόνο με το χρόνο. Είπε ότι είχε περιόδους πολύ σκοτεινές και δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για το περιστατικό με κανέναν για πολλά χρόνια.

Δεν ξέρω τι σκεφτόμουνα. Δεν το έχω πει σε κανέναν για χρόνια. Δεν το έχω πει ούτε στον εαυτό μου για τόσο πολύ καιρό. Μετά σκέφτηκα: «Ξέρει κάτι; Όλο αυτό το να πίνεις αλκοόλ και όλες αυτές οι ανοησίες … πρέπει να πάς στην πηγή, αλλιώς αυτό το πράγμα δεν θα σε εγκαταλείψει. Ποτέ.»

Αφήστε το σχόλιό σας