Βάλαμε φωτιά στα φρένα: Η Lady Gaga αποκαλύπτει το αινιγματικό video που είχε αναρτήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Η Lady Gaga φέρνει στο φως της δημοσιότητας το μυστηριώδες video από το οποίο είχε δώσει γεύση μία ανάσα πριν την έναρξη της περιοδείας της.

Το «Joanne World Tour» ξεκίνησε επίσημα από την 1η Αυγούστου και για τις ανάγκες του έχει στηθεί μία απίστευτη υπερπαραγωγή.

Το επιβλητικό σκηνικό έχει πλάτος 26 μέτρα και πλαισιώνεται από δύο δορυφορικές και μία δευτερεύουσα σκηνή. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται τρεις ανελκυστήρες που μετατρέπουν τη σκηνή σε διαφορετικές μορφές καθ’ όλη τη διάρκεια των show. Αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού είναι τα ειδικά εφέ και ο φωτισμός, ο οποίος συμπληρώνεται από τρία φουσκωτά φωτιστικά που κρέμονται 18 μέτρα επάνω από το κοινό, σχηματίζοντας μεγάλες οθόνες βίντεο.

Στο πλαίσιο του «Joanne World Tour», η Lady Gaga θα πραγματοποιήσει εξήντα συναυλίες σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Ευρώπη και Βραζιλία, με το ταξίδι να ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο.

Στο κατώφλι του ντεμπούτου και εν μέσω εξαντλητικών προβών, η αστέρας της pop είχε εκδηλώσει την αγωνία και την προσμονή για την πέμπτη διεθνή περιοδεία της που διοργανώνεται για την υποστήριξη του πέμπτου αντίστοιχα άλμπουμ της με γενικό τίτλο «Joanne».

Τις τρεις τελευταίες ημέρες πριν τη φαντασμαγορική πρεμιέρα του «Joanne World Tour» στο Βανκούβερ του Καναδά, η Lady Gaga έδωσε το σύνθημα για την εκκίνηση δημοσιεύοντας τρία αινιγματικά αποσπάσματα.

Τελικά, το υλικό δεν αφορά κάποιο νέο τραγούδι όπως ελπίζαμε, αλλά αντιθέτως προέρχεται από το ιντερλούδιο της περιοδείας. Στο πρώτο από τα video που επιμελήθηκαν οι «Lobster Eye», η Lady Gaga βάζει φωτιά στα φρένα σε ένα κλασικό αυτοκίνητο και γεμίζει τον αέρα με ροζ σύννεφα καπνού, έχοντας ως ηχητική υπόκρουση μία εκρηκτική μελωδία.

Δείτε επίσης: Φαντασμαγορική έναρξη
για το «Joanne World Tour» της Lady Gaga

Lady Gaga - Joanne World Tour - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας