Επίσης φήμες θέλουν και τη Rihanna να τραγουδά live στα Grammys με με τον Kanye West και τον Paul McCartney στους ήχους του FourFiveSeconds.

Ίσως να είναι τα καλύτερα βραβεία Grammy EVER! Αν λάβουμε υπόψιν τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν live στη φετινή εκδήλωση σίγουρα αναμένεται να δούμε κάτι μοναδικό.

Τα Grammy Awards 2015 έρχονται τον Φεβρουάριο και δύο ακόμα μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής προστέθηκαν στη λίστα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν live στη φετινή εκδήλωση.  Η Lady Gaga και ο Tony Bennett θα βρεθούν στο πάλκο του Staples Center, ενώ συνεχίζονται οι φήμες πως στη λίστα θα προστεθεί και το όνομα της Rihanna για μια performance μαζί με τον Kanye West και τον Paul McCartney.

Η Lady Gaga επιβεβαίωσε χθες (27 Ιανουαρίου) στο Twitter την είδηση, ενώ φρέσκες φήμες θέλουν την Rihanna να ετοιμάζει την επιστροφή της στα Grammys που παρουσιάσει το τραγούδι της FourFiveSeconds με τον Kanye West και τον Paul McCartney  που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας