Και εμείς θα συνεχίσουμε να την ακολουθούμε!

Η Lady Gaga (που έβαλε τα κλάματα στη τελευταία της συνέντευξη) είναι μια πολυπρόσωπη καλλιτέχνης, έγινε μία από τις βασίλισσες της pop dance μουσικής, αλλά έλαβε επίσης μεγάλη αναγνώριση με τη Jazz περιοδεία τη με τον Tony Bennett.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε και πάλι τη miss Germanotta να καταπιάνεται με νέα είδη και να πειραματίζεται πολλές φορές, μιας και στην τελευταία της συνέντευξη στο Vanity Fair Italia αποκάλυψε πως θα συνεχίσει να ανεβαίνει στη σκηνή ακόμα και στα 79 της!

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι 30, σε αυτή την ηλικία σταματάς να να ανησυχείς για περιορισμούς, δεν έχεις πλέον την ανάγκη να προσαρμοστείς σε αυτό που βλέπεις στις εφημερίδες, στην τηλεόραση, στο διαδίκτυο. Είσαι πιο ελεύθερη. Είσαι μια γυναίκα και το πιο εκπληκτικό και δυνατό πράγμα που μια γυναίκα μπορεί να κάνει αν το επιλέξει, είναι να δώσει ζωή. Με ενθουσιάζει η σκέψη του να είμαι μητέρα μια μέρα … Δεν ξέρω πότε θα συμβεί. Όμως, ελπίζω, σύντομα. Αλλά θέλω να ζήσω τη μητρότητα στέλνοντας το μήνυμα πως το να γεννήσεις ένα παιδί δεν σημαίνει να σταματήσεις να είσαι νέα: είναι μια μεγάλη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας, πρέπει να τη ζήσει ως δύναμη, όχι αδυναμία.  Όπως η ηλικία, για ξεκούραση. Οι θαυμαστές μου πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν είμαι 79 χρονών θα είμαι ακόμη στη σκηνή, καθισμένη στο πιάνο να τραγουδάω, όπως ο Tony (Bennett). Γιατί ποτέ δεν θα φοβηθώ να δείξω στον κόσμο την ηλικία μου.»

Και εμείς θα συνεχίσουμε να την ακολουθούμε!

Αφήστε το σχόλιό σας