Η εκρηκτική εμφάνιση της Lady Gaga στο ημίχρονο του «Super Bowl» που συζητήθηκε, θα διεκδικήσει ένα βραβείο Emmy.

Η Lady Gaga έχει ήδη κερδίσει έξι βραβεία Grammy, μία Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο Όσκαρ για το «Till It Happens To You».

Τώρα, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να προσθέσει και ένα βραβείο Emmy στην τροπαιοθήκη της. Το φαντασμαγορικό show που έδωσε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο φετινό «Super Bowl» τον προηγούμενο Φεβρουάριο έχει υποβληθεί στην κριτική επιτροπή για τα επερχόμενα εβδομηκοστά στην ιστορία βραβεία Emmy.

Τα τελευταία τρία shows στο «Super Bowl» – το 2014 με τον Bruno Mars και τους Red Hot Chili Peppers, το 2015 με την Katy Perry, τον Lenny Kravitz και τη Missy Elliott και το 2016 με τους Coldplay και guests την Beyoncé και τον Bruno Mars – προτάθηκαν στα βραβεία της αμερικανικής τηλεόρασης, όμως κανένα δε νίκησε.

Για χρόνια, το «NFL» προσπαθεί να βάλει αυτή  την επιτυχία τον κατάλογο των μεγάλων επιτευγμάτων του. Οι ετήσιες υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει στο κοινό είναι ήδη μία εγγύηση.

Η Lady Gaga έχει λάβει δύο υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy στο παρελθόν. Το 2011, διαγωνίστηκε με το «Lady Gaga Presents the Monster Ball Tour: At Madison Square Garden».

Το 2015, διεκδίκησε το βραβείο με το «Tony Bennett and Lady Gaga: Cheek to Cheek Live!». Και στις δύο περιπτώσεις ήταν υποψήφια στην κατηγορία «Special Variety, Music or Comedy».

 

Αφήστε το σχόλιό σας