Με έναν ιδιαίτερο τρόπο διατηρεί η Lady Gaga συναισθηματική «επαφή» με τη φίλη της Sonja Durham, που έχασε τη ζωή της μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η Lady Gaga απέτισε φόρο τιμής στα 42α γενέθλια που θα γιόρταζε η φίλη της Sonja Durham εάν βρισκόταν στη ζωή και αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο θα την κρατάει για πάντα κοντά στην καρδιά της.

Η Sonja Durham έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο Μάιο, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Η αστέρας της pop έχει μιλήσει συχνά για την αγαπημένη φίλη της κατά το παρελθόν, με την οποία έχουν εξοικειωθεί ακόμη και οι οπαδοί της.

Η Lady Gaga τίμησε τη μνήμη της αδικοχαμένης Sonja Durham με την ανάρτηση μίας φωτογραφίας στο Instagram από το γάμο της με τον André Dubois, λίγους μήνες πριν χάσει τη ζωής της. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, ήταν αυτή που βοήθησε το ζευγάρι στο σχεδιασμό της γαμήλιας τελετής.

«Θα σε αγαπώ για πάντα Sonja», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Lady Gaga, διαδίδοντας το μήνυμα για την ευαισθητοποίηση στον καρκίνο του μαστού.

Επίσης, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι έχει βάλει τις στάχτες της αποτεφρωμένης Sonja Durham στο μαύρο μαργαριτάρι ενός περιδεραίου που φοράει γύρω από το λαιμό της, το οποίο της το έδωσε ο André Dubois.

«Για να μπορέσω να μιλήσω στη Sonja μέσω των μαργαριταριών της», σχολίασε σε άλλη  δημοσίευση η 31χρονη τραγουδίστρια.

Ντυμένη με ένα ροζ φόρεμα, η Lady Gaga βρήκε τη δύναμη να νιώσει καλύτερα και να γιορτάσει τα γενέθλια της φίλης της, όπως θα ήθελε εκείνη να συμβεί.

Η Lady Gaga λύγισε:
Το σπαρακτικό κείμενο για το θάνατο της φίλης της

Lady Gaga - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας