Την ενθάρρυνση περισσότερων ατόμων να μιλήσουν ανοιχτά για την ψυχικά υγεία επιδιώκουν η Lady Gaga και ο Πρίγκιπας Williams μέσα από τη συνεργασία τους.

Η Lady Gaga και ο Πρίγκιπας William συνομίλησαν μέσω «FaceTime» για την ευαισθητοποίηση επάνω στην ψυχική υγεία, δημοσιεύοντας το video της συζήτησής τους στο διαδίκτυο.

Με μία κούπα καφέ στην κουζίνα του σπιτιού της, η Lady.Gaga επαίνεσε τον Πρίγκιπα William για το έργο του στην καμπάνια «Heads Together», μία πρωτοβουλία αποστιγματισμού της ψυχικής υγείας και για την ενθάρρυνση προβολής του hashtag «#oktosay», που καθοδηγήθηκε από τον William, την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα Harry, όπου οι χρήστες μπορούν να παρέχουν μαρτυρίες σχετικά με τη δική τους πάλη.

Ο Πρίγκιπας, με τη σειρά του, αναφέρθηκε με κομπλιμέντα στην παρρησία της Lady Gaga σχετικά με το ζήτημα, στον ακτιβισμό της και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε το Δεκέμβριο αναφορικά με τη δική της ψυχική ασθένεια.

Οι δύο τους συμφώνησαν να συναντηθούν προσωπικά, την επόμενη φορά που η Lady Gaga θα επισκεφθεί το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Υπάρχει πολλή ντροπή συνδεδεμένη με την ψυχική ασθένεια, νιώθεις σαν να πηγαίνει κάτι λάθος με σένα», είπε η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Ήταν σαν να λες, “Αυτό είναι κομμάτι μου και είναι εντάξει.”»

Δείτε την ανέλπιστη συνομιλία τους:

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η Lady Gaga τραγούδησε ως επικεφαλής – για πρώτη φορά – στο διάσημο φεστιβάλ του «Coachella», εμφάνιση που θα επαναληφθεί το Σάββατο 22 Απριλίου, κατά το δεύτερο σκέλος των εκδηλώσεων.

Αμέσως μετά το show μας χάρισε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «The Cure».

Δείτε επίσης: Η Lady Gaga αιφνιδιάζει
κυκλοφορώντας το ολοκαίνουριο «The Cure»

Lady Gaga - The Cure - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας