Είναι γεγονός ότι η Lady Gaga βρίσκεται στο στούντιο, αλλά πότε θα ακούσουμε ένα δείγμα από όσα ετοιμάζει;

Η Lady Gaga φέρεται να είναι έτοιμη για τη μεγάλη επάνοδο στη δισκογραφία.

Στη σημερινή εποχή όπου το διαδίκτυο είναι παντού και τα κοινωνικά δίκτυα είναι ευρέως διαδεδομένα, τίποτα δεν περνά απαρατήρητο στα μάτια εκείνων που επιτρέπουν στον εαυτό τους να δίνουν προσοχή σε όλες τις αποχρώσεις της ψηφιακής ζωής.

Το ίντερνετ είναι ήδη πλημμυρισμένο από εικασίες σχετικά με το καινούριο τραγούδι της Lady Gaga, το οποίο φαίνεται να είναι πιο κοντά από όσο φανταζόμασταν, ένα χρόνο μετά την αιφνίδια και ακυκλοφόρητη κυκλοφορία του «The Cure».

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εργάζεται για το νέο άλμπουμ της, το διάδοχο του «Joanne» και το έκτο στην καριέρα της συνολικά.

Μέχρι στιγμής έχει επιστρατεύσει από παραγωγούς τον BloodPop, τον οποίο συνάντησε και στο «Joanne», αλλά και τον Γερμανό Boyz Noize.

Πότε όμως θα κυκλοφορήσει το πρώτο single από το νέο άλμπουμ της Lady Gaga;

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που διαδίδονται στο διαδίκτυο, αυτό θα συμβεί εντός του Μαΐου. Αν χρειαστεί μία μεγάλη πλατφόρμα για να προωθήσει το νέο τραγούδι της, τα «Billboard Music Awards 2018″ είναι προγραμματισμένα για τις 20 Μαΐου.

Σε ένα tweet που έγραψε ο Boyz Noize, υπαινίσσεται ότι ο Μάιος είναι ο καλύτερος μήνας για να κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της Lady Gaga.

Το tweet είναι απάντηση στη δήλωση ενός πρώην υπαλλήλου του iHeartRadio, James Harness, στην ιστοσελίδα του BuzzFeed, η οποία έχει ήδη επιβεβαιώσει την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της Lady Gaga για τις 11 Μαΐου. Όπως υποστηρίζει ο Harness, το τραγούδι είναι μία συνεργασία μεταξύ των Gaga, BloodPop και Boyz Noize.

Επιπλέον φημολογείται το pop icon έχει προγραμματίσει τη βιντεοσκόπηση ενός μουσικού βίντεο, που δε σχετίζεται με το «Joanne», για την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας