Η αγωνία τώρα ολοκληρώνεται ή τώρα κορυφώνεται; Το νέο single της Lady Gaga κυκλοφορεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα!

Όπως σας ενημερώσαμε εγκαίρως το προηγούμενο διάστημα, η Lady Gaga έχει γνωστοποιήσει τον ερχομό του ολοκαίνουριου τραγουδιού «Perfect Illusion»!

Τότε, ο προσωπικός λογαριασμός της στο Instagram είχε κατακλυστεί από μία ακολουθία εικόνας που όλες μαζί σχημάτιζαν ως μωσαϊκό το εξής μήνυμα:

«LADY GAGA
PERFECT ILLUSION
NEW SINGLE
SEPTEMBER
PERFECT ILLUSION»

Με αυτές τις λίγες λέξεις ανέκυψε εμφατικά μία μεγάλη είδηση για τους θαυμαστές του εκκεντρικού pop idol ανά τον πλανήτη, οι οποίοι βρέθηκαν αμέσως σε κατάσταση παροξυσμού. Χαρακτηριστικά και εκείνη τη στιγμή και τώρα, το hashtag #PerfectIlussion είναι στην κορυφή των τάσεων στο Twitter.

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο προσωπικό της άλμπουμ, το «Artpop» κι ενώ είχε μεσολαβήσει η συνεργασία Tony Bennett στο «Cheek to Cheek», η Lady Gaga δίνει το σύνθημα μίας νέας εποχής (και νέου δίσκου) με μία… «Τέλεια ψευδαίσθηση».

Αυτό που δεν είναι τέλεια ψευδαίσθηση πάντως είναι το ομώνυμο single, «Perfect Illusion», που θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Το νέο τραγούδι της Lady Gaga, λοιπόν, θα αποκαλυφθεί επισήμως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ενώ παρουσιάστηκε και το εξώφυλλο που το συνοδεύει (δείτε στο τέλος του άρθρου).

Σύμφωνα με όσα λέγονται μέχρι στιγμής, το «Perfect Ilussion» μιλά για τα «ανεβοκατεβάσματα» σε μία σχέση που άλλαξε κατεύθυνση.

Επιπλέον, ακούγεται ότι έχει γυριστεί και το video clip του τραγουδιού σε μία τοποθεσία ερήμου έξω από το Λος Άντζελες.

 

Αφήστε το σχόλιό σας